Immersible υποβρύχιο υπερηχητικό μετατροπέων κιβώτιο μετατροπέων γεννητριών καθαρίζοντας προσαρμοσμένο σύστημα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TZ-36
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τμχ / μήνα
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι 304 / 316 Εφαρμογή: Χρησιμοποιημένες υπάρχουσες δεξαμενές ανοξείδωτου
Χρησιμοποιημένος: Βιομηχανικός Καθαρισμός Όνομα: προσαρμοσμένο κιβώτιο μετατροπέων
Ισχύς υπερήχων: 1800w Συχνότητα: 40KHZ/80KHZ
Τοποθετημένος τρόπος: Κατώτατο σημείο ή πλευρά
Υψηλό φως:

immersible υπερηχητικός μετατροπέας

,

υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής

 

Καθαρίζοντας προσαρμοσμένο σύστημα κιβώτιο μετατροπέων γεννητριών μετατροπέων Immersible

Πώς τα υπερηχητικά κύματα παράγονται;

Όταν τα κύματα ήχων υψηλής συχνότητας περνούν μέσω ενός υγρού καθαρισμού όπως το νερό με μια κατάλληλη καθαριστική πρόσθετη ουσία, πολλά εκατομμύρια των μικροσκοπικών φυσαλίδων διαμορφώνουν και καταρρέουν. Αυτές οι φυσαλίδες είναι το αποτέλεσμα του τεντώματος και συμπιέζουν τις φράσεις των υγιών κυμάτων μέσα στο ρευστό, ολόκληρη η διαδικασία είναι γνωστή ως δημιουργία κοιλότητας. Micro-bubbles implode στο πλαίσιο της μηχανικής δράσης των υπερηχητικών κυμάτων και μια ενέργεια μεγάλου ποσού θα απελευθερωθεί και η τοπική θερμοκρασία θα αυξηθεί. Οι φυσαλίδες αναγκάζονται στις ρωγμές όπου το ρευστό μπορεί να διαπεράσει μεταξύ της μόλυνσης και του κομματιού προς κατεργασία και της αναχώρησης του συνολικά καθαρού και χωρίς κρυμμένα χώματα.

Οι διαφορετικές υπερηχητικές υποβρύχιες συχνότητες μετατροπέων

25 KHz - η ισχυρότερη συχνότητα για να αφαιρέσει την ισχυρή ρύπανση. Μην χρησιμοποιήστε στις επιφάνειες στιλβωτικής ουσίας καθρεφτών και τα ευαίσθητα υλικά όπως το γυαλί, αργίλιο…

40 KHz - τυποποιημένη συχνότητα που μπορεί να είναι συμβατή σε ένα ευρύ φάσμα του υλικού και για την αφαίρεση πολλής ρύπανσης.

kHz 80 - αυτή η συχνότητα χρησιμοποιείται για να καθαρίσει τα μέρη με τη σύνθετη γεωμετρία. Οι φυσαλίδες δημιουργίας κοιλότητας μπορούν να πάνε στις μικρές τρύπες να αφαιρέσουν τη ρύπανση.

kHz 120 και Megasonic - κύρια εφαρμογή στην οπτική ακρίβειας για να καθαριστούν τα πολύ ευαίσθητα μέρη όπως τις γκοφρέτες. Η δύναμη της δημιουργίας κοιλότητας είναι χαμηλή έτσι αυτές οι συχνότητες χρησιμοποιούνται στα καθαρά μέρη για να αφαιρέσουν τη σκόνη στον τελικό καθαρισμό.

 

Η υπερηχητική γεννήτρια

Η υπερηχητική γεννήτρια μετατρέπει μια τυποποιημένη ηλεκτρική συχνότητα 60 Hz στις υψηλές συχνότητες που απαιτούνται στην υπερηχητική μετάδοση.

Η υπερηχητική γεννήτρια συχνότητας διαδραματίζει έναν βασικό ρόλο κατά τη γενική εκτέλεση του συστήματος. Τα προηγούμενα σχέδια γεννητριών ανέπτυξαν ένα σταθερό σήμα συχνότητας με σκοπό να λειτουργήσει στην ηχηρή συχνότητα του συστήματος μετατροπέων. Παραδείγματος χάριν, εάν η συχνότητα σχεδίου του μετατροπέα ήταν kHz 20, η γεννήτρια ανέπτυξε ακριβώς ένα σήμα 20 kHz. Το πρόβλημα με αυτό το σχέδιο είναι ότι τείνει να δημιουργήσει τα καυτά σημεία και τα μόνιμα κύματα στο λουτρό δεξαμενών, που παρέχει τον ανώμαλο καθαρισμό στις διαφορετικές περιοχές δεξαμενών.

Η ανάπτυξη των γεννητριών συχνότητας σκουπισμάτων απέβαλε αυτά τα προβλήματα. Στο πιό οποιοδήποτε υπερηχητικό καθαρίζοντας σύστημα, υπάρχουν πολλαπλάσιοι μετατροπείς που αποτελούν το σύστημα μετατροπέων. Λόγω των ανοχών κατασκευής, είναι εξαιρετικά απίθανο ότι κάθε μετατροπέας θα έχει ακριβώς την ίδια ηχηρή συχνότητα. Με μια σταθερή γεννήτρια συχνότητας, οι μετατροπείς που είναι πιό στενοί στην ηχηρή συχνότητα θα λειτουργήσουν ο αποτελεσματικότερα στις αντίστοιχες περιοχές τους, που δημιουργούν ένα ανώμαλο σχέδιο δημιουργίας κοιλότητας. Με να σκουπίσουν τη συχνότητα ακριβώς ελαφρώς επάνω από και κάτω από την κεντρική συχνότητα, όλοι οι μετατροπείς βλέπουν την ηχηρή συχνότητά τους στο ποσοστό σκουπίσματος και η μέγιστη αποδοτικότητα εμφανίζεται, αποβάλλοντας τα καυτά σημεία. Η συχνότητα σκουπισμάτων αποβάλλει επίσης τα μόνιμα κύματα από την εμφάνιση με επανειλημμένα να επικαλύψει το μήκος κύματος.

Πολλές υπερηχητικές γεννήτριες έχουν επίσης «autofollow» τα στοιχεία κυκλώματος. Τα στοιχεία κυκλώματος Autofollow σχεδιάζονται για να διατηρήσουν την κεντρική συχνότητα όταν η υπερηχητική δεξαμενή υπόκειται στους ποικίλους όρους φορτίων. Όταν τα μέρη τοποθετούνται στη δεξαμενή ή όταν αλλάζει η στάθμη ύδατος, το φορτίο στη γεννήτρια αλλάζει. Με τα στοιχεία κυκλώματος autofollow, η γεννήτρια ταιριάζει με ηλεκτρικά το μηχανικό φορτίο, που παρέχει τη βέλτιστη παραγωγή ανά πάσα στιγμή στην υπερηχητική δεξαμενή.

 

Υπερηχητική εγκατάσταση δεξαμενών και μετατροπέων

Οι υπερηχητικές δεξαμενές είναι γενικά ορθογώνιες και μπορούν να κατασκευαστούν ακριβώς για οποιοδήποτε μέγεθος. Οι μετατροπείς τοποθετούνται συνήθως και σε το κατώτατο σημείο ή στις πλευρές, ή μερικές φορές τα δύο όταν η πυκνότητα Watt (Watt/GAL) είναι μια ανησυχία. Οι μετατροπείς μπορούν να ενωθούν στενά άμεσα στη δεξαμενή, ή οι υδατοστεγείς immersible μονάδες μπορούν να τοποθετηθούν άμεσα στο διάλυμα ύδατος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα immersibles μπορούν να τοποθετηθούν στην κορυφή της δεξαμενής που αντιμετωπίζει κάτω. Για τις εφαρμογές όπως ο καθαρισμός λουρίδων, το ένα immersible τοποθετείται στην κορυφή και μια στο κατώτατο σημείο με την ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους. Η λουρίδα οργανώνεται έπειτα μέσω του πολύ σκληρού ενεργειακού τομέα. Μια δεξαμενή πρέπει να είναι εύρωστη στην κατασκευή, που κυμαίνεται από το μετρητή 11-14 στο πάχος. Οι μεγαλύτερες, βαρέων καθηκόντων βιομηχανικές δεξαμενές πρέπει να είναι μετρητής 11-12 και πρέπει να περιέχουν τα κατάλληλα τονωτικά για την υποστήριξη λόγω του βάρους της λύσης.

 

Ο immersible μετατροπέας μας είναι συνήθεια που σχεδιάζεται για το ιδιαίτερο μέγεθός σας εφαρμογής και δεξαμενών. Μπορεί να ενσωματωθεί στις υπάρχουσες δεξαμενές οποιουδήποτε μεγέθους και να το μετατραπεί στην υπερηχητική δεξαμενή. Μας ελέγχεται από το μοναδικό σκουπισμένο σφυγμός Pleasecontact μας για τις συγκεκριμένες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε μια για τις ανάγκες μετατροπέων Immersible σας.

Η σειρά των immersible μετατροπέων έρχεται στις διάφορες υπερηχητικές ισχείς μεγεθών και τις λειτουργούσες συχνότητες. Μπορούμε να επιλέξουμε το μέγεθος που χρειάζεστε βασισμένος στις απαιτήσεις καθαρισμού και το μέγεθος δεξαμενών σας. Τα immersible υπερηχητικά συστήματα μετατροπέων είναι φορητά και μπορούν να κινηθούν από μια δεξαμενή σε άλλη αν απαιτείται. Ταιριάζουν όταν εγκαθιστάτε ήδη μια δεξαμενή στη διαδικασία παραγωγής σας ή μπορούμε να παρέχουμε το πλήρες σύστημα συμπεριλαμβανομένης της δεξαμενής.

 

Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible σχεδιάζονται για τη χρήση στις νέες ή υπάρχουσες καθαρίζοντας δεξαμενές για να βελτιώσουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των καθαρίζοντας ξεπλύματος και άλλων διαδικασιών. Οι ενιαίες ή πολυ μονάδες ενότητας να είναι συνήθεια που σχεδιάζεται μπορούν για τις δεξαμενές οποιουδήποτε μεγέθους.

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Κοινές διαμορφώσεις:

Δεδομένου ότι τα υποβρύχια υπερηχητικά κιβώτια ο συνηθέστερα προστίθενται στο υπάρχον ανοξείδωτο και άλλες μεταλλικές βασισμένες δεξαμενές, τα κιβώτια και η υπερηχητική δύναμη γίνονται για να εγκαταστήσουν τέτοιες δεξαμενές. Μπορούμε εύκολα να κάνουμε immersible ultrasonics μας σε οποιαδήποτε ταξινόμηση διαμόρφωσης δεξαμενών που απαιτείται για την αίτησή σας με λίγα σε καμία πρόσθετη τιμολόγηση μεγέθους συνήθειας.


Συνοπτική εισαγωγή των immersible υπερηχητικών μετατροπέων:
Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible είναι σφραγισμένα συνημμένα ανοξείδωτου που επιτρέπουν την προσθήκη ultrasonics στα μέρη που καθαρίζουν τις νέες δεξαμενές ή που προσθέτουν επάνω στις υπάρχοντες δεξαμενές, τον εξοπλισμό και τα συστήματα.


Ο αριθμός και η τοποθέτηση του υποβρύχιου πακέτου μετατροπέων

 

Υπάρχουν πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα και στις δύο διαδρομές εισόδων. Πολλοί πελάτες προτιμούν να αγοράσουν τα πακέτα μετατροπέων μετώπη-ύφους επειδή δεν θέλουν να κάνουν μια τρύπα στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής τους. Το κύριο μειονέκτημα στη χρησιμοποίηση των μετωπών είναι ότι μπορούν να παρεμποδίσουν την κάλυψη ή άλλα μέρη συστημάτων που εγκαθίστανται στην κορυφή. Τα περισσότερα υποβρύχια σκάφη AGSONIC είναι συνήθεια που κατασκευάζεται προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα του υπερηχητικού συστήματος και για να ελαχιστοποιήσει τα πιθανά νεκρά σημεία. Είμαστε ο μόνος κατασκευαστής για να προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία σε καμία πρόσθετη δαπάνη. Έχουμε επίσης μια γραμμή τυποποιημένων υπερηχητικών υποβρύχιων συστημάτων διαθέσιμων.

Εάν σκέφτεστε η υπάρχουσα καθαρίζοντας δεξαμενή ότι σας μπορεί να είναι κατάλληλη να προσαρμοστεί στον υπερηχητικό καθαρισμό παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τους τεχνικούς μας σε AGSONIC και θα είμαστε ευτυχείς να παρέχουμε σε σας περισσότερες πληροφορίες και μια αναφορά για ένα επί παραγγελία υποβρύχιο σύστημα.

 

Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible δεν απαιτούν τη σύνδεση στη δεξαμενή (εκτός από για να τους κρατήσει σε θέση) για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Κατά συνέπεια, οι μετατροπείς μπορούν να κινηθούν από τη δεξαμενή στη δεξαμενή και να τοποθετηθούν όπως απαιτείται για τις ειδικές εφαρμογές όταν απαιτούνται. Οι διάφορες τοποθετώντας επιλογές παρουσιάζονται κατωτέρω.

 

Τύποι μετατροπέων Immersible:

Κατώτατο σημείο Monunted - πέρα από το τοπ κιβώτιο συνδέσεων

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με το διπλό διάφραγμα

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με το ενιαίο διάφραγμα

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με πέρα από το τοπ σωλήνα

Πλευρά που τοποθετείται με πέρα από το τοπ σωλήνα

Πλευρά που τοποθετείται με το διάφραγμα μέσω του πλευρικού τοίχου

Το μοντάρισμα να είναι είτε τοίχος είτε κατώτατο σημείο που τοποθετείται μπορεί, ανάλογα με την εφαρμογή. Οι μονάδες στέλνονται πλήρως συγκεντρωμένος και απαιτούν μόνο την απλή εισαγωγή στη δεξαμενή πριν από τη λειτουργία.


Προδιαγραφές:

Πρότυπο Υλικό Μετατροπείς Κατ' εκτίμηση όγκος Μέγεθος κιβωτίων Καλώδιο
μόλυβδος-έξω
Υπερηχητική συχνότητα Υπερηχητική δύναμη
(χιλ.) (PC) (λ) (χιλ.)   (kHz) (ψ)
TZ-1003 SUS304/SUS316L 3 15 250x150x100 Άκαμπτος σωλήνας
Εύκαμπτος σωλήνας
28/40 150
TZ-1006 6 30 305x250x100 300
TZ-1012 12 60 355x250x100 600
TZ-1018 18 90 406x305x100 900
TZ-1024 24 120 500x355x100 1200
TZ-1030 30 150 550x406x100 1500
TZ-1036 36 180 500x460x100 1800

 

Ενισχύστε τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής σας με τα υποβρύχια υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα AGSONIC

Για τους πελάτες που θα επιθυμούσαν να βελτιώσουν τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής τους με την εγκατάσταση μιας υπερηχητικής καθαρίζοντας συσκευής, το υποβρύχιο σύστημα AGSONIC μπορεί να είναι η πιό οικονομική και αποδοτική επιλογή στην αγορά.

Εντούτοις, πρίν αγοράζει ένα υποβρύχιο σύστημα, παρακαλώ εξετάστε τη δεξαμενή που έχετε ήδη και το υλικό κατασκευής της.

Τεχνικές προδιαγραφές
Τα υπερηχητικά στοιχεία μετατροπέων που σφραγίζονται σε μια liquid-tight κατοικία είναι μια επιλογή στα στοιχεία μετατροπέων που συνδέονται μόνιμα με την πλευρά ή κατώτατο σημείο μιας καθαρίζοντας δεξαμενής. Τα σημαντικότερα οφέλη των immersible υπερηχητικών μετατροπέων είναι ότι είναι εύκολοι στην υπηρεσία και μπορούν να προστεθούν στον υπάρχοντα εξοπλισμό, συχνά χωρίς εκτενείς τροποποιήσεις δεξαμενών. Ultrasonics η μοναδική τεχνολογία προσφέρεται με το immersible σχήμα μετατροπέων. Αυτό περιλαμβάνει τις τυποποιημένες μεμονωμένες συχνότητες από το kHz 28 στο kHz 120 καθώς επίσης και τις πολλαπλάσιες συχνότητες σε ενιαίες ή πολλαπλάσιες μονάδες.

Ενισχύστε τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής σας με τα υποβρύχια υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα AGSONIC

Για τους πελάτες που θα επιθυμούσαν να βελτιώσουν τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής τους με την εγκατάσταση μιας υπερηχητικής καθαρίζοντας συσκευής, το υποβρύχιο σύστημα AGSONIC μπορεί να είναι η πιό οικονομική και αποδοτική επιλογή στην αγορά.

Εντούτοις, πρίν αγοράζει ένα υποβρύχιο σύστημα, παρακαλώ εξετάστε τη δεξαμενή που έχετε ήδη και το υλικό κατασκευής της.

Τεχνικές προδιαγραφές
Τα υπερηχητικά στοιχεία μετατροπέων που σφραγίζονται σε μια liquid-tight κατοικία είναι μια επιλογή στα στοιχεία μετατροπέων που συνδέονται μόνιμα με την πλευρά ή κατώτατο σημείο μιας καθαρίζοντας δεξαμενής. Τα σημαντικότερα οφέλη των immersible υπερηχητικών μετατροπέων είναι ότι είναι εύκολοι στην υπηρεσία και μπορούν να προστεθούν στον υπάρχοντα εξοπλισμό, συχνά χωρίς εκτενείς τροποποιήσεις δεξαμενών. Ultrasonics η μοναδική τεχνολογία προσφέρεται με το immersible σχήμα μετατροπέων. Αυτό περιλαμβάνει τις τυποποιημένες μεμονωμένες συχνότητες από το kHz 28 στο kHz 120 καθώς επίσης και τις πολλαπλάσιες συχνότητες σε ενιαίες ή πολλαπλάσιες μονάδες.

 Immersible υποβρύχιο υπερηχητικό μετατροπέων κιβώτιο μετατροπέων γεννητριών καθαρίζοντας προσαρμοσμένο σύστημα 0 

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885