120 / καθαρότερο κιβώτιο μετατροπέων 40/28khz υποβρύχιο υπερηχητικό με τη γεννήτρια

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TZ-36
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τμχ / μήνα
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι 316 Εφαρμογή: Υποβρύχιος υπερηχητικός καθαρότερος μετατροπέας
Επιλογή: Καθαρισμός με υπερήχους Βιομηχανία: Μεταχείρηση του γαλακτοκομικού νερού πηλού
Ισχύς υπερήχων: 1800w Συχνότητα: 120 / 40/28khz
Υψηλό φως:

28khz υποβρύχιος υπερηχητικός μετατροπέας

,

SS316 υποβρύχιος υπερηχητικός μετατροπέας

,

Υπερηχητικός μετατροπέας CE Immersible

 

120 / υποβρύχιο υπερηχητικό καθαρότερο κιβώτιο μετατροπέων 40/28khz με τη γεννήτρια

 

Εφαρμογές: Οι κατασκευασμένες υποσυγκεντρώσεις μετάλλων, έγχυση φορμάρισαν τα πλαστικά μέρη, τα μεγαλύτερες εργαστηριακά γυαλικά/τις συσκευές, τους μεγαλύτερους ή πολλαπλάσιους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων

χρησιμοποιείται από μια ευρεία ποικιλία των επαγγελματιών όπου η καθαρότητα και η ασφάλεια είναι κυρίαρχης ανησυχίας. Τα καθαρίζοντας συστήματα και οι λύσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας για ποικίλες εφαρμογές καθαρισμού και τις βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένου οδοντικού/ιατρικός, βιομηχανικός, του πυροβόλου, του κοσμήματος/του ρολογιού/του ρολογιού, της συντήρησης και της ασφάλειας SCBA/Rescue/Industrial.

 

Ο immersible μετατροπέας μας είναι συνήθεια που σχεδιάζεται για το ιδιαίτερο μέγεθός σας εφαρμογής και δεξαμενών. Μπορεί να ενσωματωθεί στις υπάρχουσες δεξαμενές οποιουδήποτε μεγέθους και να το μετατραπεί στην υπερηχητική δεξαμενή. Μας ελέγχεται από το μοναδικό σκουπισμένο σφυγμός Pleasecontact μας για τις συγκεκριμένες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε μια για τις ανάγκες μετατροπέων Immersible σας.

Η σειρά των immersible μετατροπέων έρχεται στις διάφορες υπερηχητικές ισχείς μεγεθών και τις λειτουργούσες συχνότητες. Μπορούμε να επιλέξουμε το μέγεθος που χρειάζεστε βασισμένος στις απαιτήσεις καθαρισμού και το μέγεθος δεξαμενών σας. Τα immersible υπερηχητικά συστήματα μετατροπέων είναι φορητά και μπορούν να κινηθούν από μια δεξαμενή σε άλλη αν απαιτείται. Ταιριάζουν όταν εγκαθιστάτε ήδη μια δεξαμενή στη διαδικασία παραγωγής σας ή μπορούμε να παρέχουμε το πλήρες σύστημα συμπεριλαμβανομένης της δεξαμενής.

 

Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible σχεδιάζονται για τη χρήση στις νέες ή υπάρχουσες καθαρίζοντας δεξαμενές για να βελτιώσουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των καθαρίζοντας ξεπλύματος και άλλων διαδικασιών. Οι ενιαίες ή πολυ μονάδες ενότητας να είναι συνήθεια που σχεδιάζεται μπορούν για τις δεξαμενές οποιουδήποτε μεγέθους.

 


Συνοπτική εισαγωγή των immersible υπερηχητικών μετατροπέων:
Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible είναι σφραγισμένα συνημμένα ανοξείδωτου που επιτρέπουν την προσθήκη ultrasonics στα μέρη που καθαρίζουν τις νέες δεξαμενές ή που προσθέτουν επάνω στις υπάρχοντες δεξαμενές, τον εξοπλισμό και τα συστήματα.
Ο αριθμός και η τοποθέτηση του υποβρύχιου πακέτου μετατροπέων

 

 

Υπάρχουν πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα και στις δύο διαδρομές εισόδων. Πολλοί πελάτες προτιμούν να αγοράσουν τα πακέτα μετατροπέων μετώπη-ύφους επειδή δεν θέλουν να κάνουν μια τρύπα στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής τους. Το κύριο μειονέκτημα στη χρησιμοποίηση των μετωπών είναι ότι μπορούν να παρεμποδίσουν την κάλυψη ή άλλα μέρη συστημάτων που εγκαθίστανται στην κορυφή. Τα περισσότερα υποβρύχια σκάφη AGSONIC είναι συνήθεια που κατασκευάζεται προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα του υπερηχητικού συστήματος και για να ελαχιστοποιήσει τα πιθανά νεκρά σημεία. Είμαστε ο μόνος κατασκευαστής για να προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία σε καμία πρόσθετη δαπάνη. Έχουμε επίσης μια γραμμή τυποποιημένων υπερηχητικών υποβρύχιων συστημάτων διαθέσιμων.

Εάν σκέφτεστε η υπάρχουσα καθαρίζοντας δεξαμενή ότι σας μπορεί να είναι κατάλληλη να προσαρμοστεί στον υπερηχητικό καθαρισμό παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τους τεχνικούς μας σε AGSONIC και θα είμαστε ευτυχείς να παρέχουμε σε σας περισσότερες πληροφορίες και μια αναφορά για ένα επί παραγγελία υποβρύχιο σύστημα.

 

Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible δεν απαιτούν τη σύνδεση στη δεξαμενή (εκτός από για να τους κρατήσει σε θέση) για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Κατά συνέπεια, οι μετατροπείς μπορούν να κινηθούν από τη δεξαμενή στη δεξαμενή και να τοποθετηθούν όπως απαιτείται για τις ειδικές εφαρμογές όταν απαιτούνται. Οι διάφορες τοποθετώντας επιλογές παρουσιάζονται κατωτέρω.

 

Τύποι μετατροπέων Immersible:

Κατώτατο σημείο Monunted - πέρα από το τοπ κιβώτιο συνδέσεων

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με το διπλό διάφραγμα

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με το ενιαίο διάφραγμα

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με πέρα από το τοπ σωλήνα

Πλευρά που τοποθετείται με πέρα από το τοπ σωλήνα

Πλευρά που τοποθετείται με το διάφραγμα μέσω του πλευρικού τοίχου

Το μοντάρισμα να είναι είτε τοίχος είτε κατώτατο σημείο που τοποθετείται μπορεί, ανάλογα με την εφαρμογή. Οι μονάδες στέλνονται πλήρως συγκεντρωμένος και απαιτούν μόνο την απλή εισαγωγή στη δεξαμενή πριν από τη λειτουργία.


Προδιαγραφές:

Πρότυπο Υλικό Μετατροπείς Κατ' εκτίμηση όγκος Μέγεθος κιβωτίων Καλώδιο
μόλυβδος-έξω
Υπερηχητική συχνότητα Υπερηχητική δύναμη
(χιλ.) (PC) (λ) (χιλ.)   (kHz) (ψ)
TZ-1003 SUS304/SUS316L 3 15 250x150x100 Άκαμπτος σωλήνας
Εύκαμπτος σωλήνας
28/40 150
TZ-1006 6 30 305x250x100 300
TZ-1012 12 60 355x250x100 600
TZ-1018 18 90 406x305x100 900
TZ-1024 24 120 500x355x100 1200
TZ-1030 30 150 550x406x100 1500
TZ-1036 36 180 500x460x100 1800

 

Ενισχύστε τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής σας με τα υποβρύχια υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα AGSONIC

Για τους πελάτες που θα επιθυμούσαν να βελτιώσουν τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής τους με την εγκατάσταση μιας υπερηχητικής καθαρίζοντας συσκευής, το υποβρύχιο σύστημα AGSONIC μπορεί να είναι η πιό οικονομική και αποδοτική επιλογή στην αγορά.

Εντούτοις, πρίν αγοράζει ένα υποβρύχιο σύστημα, παρακαλώ εξετάστε τη δεξαμενή που έχετε ήδη και το υλικό κατασκευής της.

Τεχνικές προδιαγραφές
Τα υπερηχητικά στοιχεία μετατροπέων που σφραγίζονται σε μια liquid-tight κατοικία είναι μια επιλογή στα στοιχεία μετατροπέων που συνδέονται μόνιμα με την πλευρά ή κατώτατο σημείο μιας καθαρίζοντας δεξαμενής. Τα σημαντικότερα οφέλη των immersible υπερηχητικών μετατροπέων είναι ότι είναι εύκολοι στην υπηρεσία και μπορούν να προστεθούν στον υπάρχοντα εξοπλισμό, συχνά χωρίς εκτενείς τροποποιήσεις δεξαμενών. Ultrasonics η μοναδική τεχνολογία προσφέρεται με το immersible σχήμα μετατροπέων. Αυτό περιλαμβάνει τις τυποποιημένες μεμονωμένες συχνότητες από το kHz 28 στο kHz 120 καθώς επίσης και τις πολλαπλάσιες συχνότητες σε ενιαίες ή πολλαπλάσιες μονάδες.

Μια γεννήτρια, ένας μετατροπέας και μια δεξαμενή αποτελούν το υπερηχητικό καθαρίζοντας σύστημά μας.

Η γεννήτρια παρέχει τη ηλεκτρική δύναμη στο μετατροπέα, ο οποίος μετατρέπει στη μηχανική ενέργεια υπό μορφή κυμάτων πίεσης.

Η υπερηχητική ενέργεια εισάγει τη λύση καθαρισμού στη δεξαμενή, που παράγει τη δημιουργία κοιλότητας που ακρίβεια-καθαρίζει το περιεχόμενό της.

 

IMMERSIBLE ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ

Η ταυτόχρονη πολυ συχνότητα Immersibles κατασκευάζεται ανθεκτική, φωτεινή ανοπτημένη δημιουργίας κοιλότητας, ανοξείδωτο 316L με τις robotically ενωμένες στενά ραφές για να εξασφαλίσει μακρά ζωή. Το ενισχυμένο Ceramically σχέδιο φραγμών αποτελείται από δύο σωρούς μετατροπέων που επιτρέπουν τις ταυτόχρονες πολλαπλάσιες συχνότητες. Είναι διαθέσιμοι υπό μορφή οι δεξαμενές και τα χωριστά immersibles που σφραγίζονται πλήρως έτσι αυτοί μπορούν να παρεμβληθούν σε μια υπάρχουσα δεξαμενή για να το μετατρέψουν σε ένα υπερηχητικό καθαρίζοντας σύστημα. Οι μετατροπείς Immersible είναι ένας τέλειος τρόπος να εισαχθεί η υπερηχητική ενέργεια στις υπάρχουσες δεξαμενές. Επίσης, οι μονάδες είναι εύκολα αναπληρώσιμες για τις οικονομικές επισκευές.

120 / καθαρότερο κιβώτιο μετατροπέων 40/28khz υποβρύχιο υπερηχητικό με τη γεννήτρια 0

Τι είναι πακέτο μετατροπέων Immersible και πώς να το καθαρίσει αποτελεσματικά;

 

Υποβρύχια υπερηχητικά συστήματα:

  • Επιτρέπει στις υπάρχουσες δεξαμενές για να ενισχυθεί με τις υπερηχητικές ικανότητες καθαρισμού
  • Δύο τοποθετώντας μορφές: διάφραγμα ή μετώπη.
  • AGSONIC παρέχει τις πλήρεις οδηγίες και η τεχνική βοήθεια παρακαλώ σημειώνει:
  • Τα υποβρύχια συστήματα δεν είναι κατάλληλα για τη χρήση με τις πλαστικές δεξαμενές
  • Οι πελάτες θα είναι αρμόδιοι για το μοντάρισμα των πακέτων μετατροπέων που αγοράζονται από AGSONIC.

120 / καθαρότερο κιβώτιο μετατροπέων 40/28khz υποβρύχιο υπερηχητικό με τη γεννήτρια 1

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885