Αφαίρεση βρωμιάς Automotive Ultrasonic Cleaner Gun Parts Μηχανή καθαρισμού υπερήχων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: T-72S
Ποσότητα παραγγελίας min: 1ΜΟΝΑΔΑ
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τμχ / μήνα
όνομα: Μηχάνημα καθαρισμού με υπερήχους Gun Parts Εφαρμογή: Αφαίρεση βρωμιάς και ρύπων
Χωρητικότητα δεξαμενής: 360 λίτρα Βιομηχανία: Μέρος Εξοπλισμός Υπερήχων
Μεταχειρισμένος: Καθαρή κυλινδροκεφαλή Συχνότητα: 40 khz
Υψηλό φως:

Αφαίρεση βρωμιάς Automotive Ultrasonic Cleaner

,

Automotive Ultrasonic Cleaner 360L

,

Gun Parts Ultrasonic Cleaner

 

Εξοπλισμός καθαρισμού δεξαμενών Χυτά εξαρτήματα, εξαρτήματα όπλων Υπερηχητικό μηχάνημα καθαρισμού

 

Μηχάνημα καθαρισμού ανταλλακτικών αυτοκινήτων μεγάλου βιομηχανικού άνθρακα με υπερήχους

Καθαρισμός ρουτίνας

Ο καθαρισμός του καθαριστικού υπερήχων και η αντικατάσταση του διαλύματος καθαρισμού είναι απαραίτητοι τουλάχιστον καθημερινά ή πιο συχνά εάν το διάλυμα είναι λερωμένο.

 

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το καθαριστικό υπερήχων αυτοκινήτου;

 

Υπάρχουν τόσες πολλές χρήσεις για ένα καθαριστικό υπερήχων σε ένα κατάστημα αυτοκινήτων.Ο καθαρισμός ανταλλακτικών αυτοκινήτου με υπερήχους εξοικονομεί χρόνο εξαλείφοντας την ανάγκη για χειροκίνητο τρίψιμο ανταλλακτικών αυτοκινήτων που καλύπτονται με γράσο, λάδι και άλλα λιπαντικά.Εκτός από την απελευθέρωση χρόνου, τα επικίνδυνα χημικά μπορούν να αντικατασταθούν με βιοδιασπώμενα σαπούνια.Συγκεκριμένα παραδείγματα ειδών που συνήθως καθαρίζονται με καθαριστικό υπερήχων πάγκου περιλαμβάνουν φίλτρα, εξαρτήματα αμορτισέρ, εξαρτήματα υδραυλικού τιμονιού, έμβολα, βαλβίδες, μπεκ ψεκασμού καυσίμου, ρουλεμάν – για να αναφέρουμε μόνο μερικά.Οι μεγαλύτερες βιομηχανικού μεγέθους μονάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθαρισμό υπερήχων καρμπυρατέρ και καθαρισμό πολλαπλής εξαγωγής με υπερήχους, όπου απαιτείται καθαριστική δράση βαθιά μέσα στο δίκτυο των διόδων.Αυτή η μεγάλη χωρητικότητα επιτρέπει επίσης τον καθαρισμό στροφαλοφόρου άξονα με υπερήχους και τον καθαρισμό μπλοκ κυλίνδρων με υπερήχους, καθώς και τα μέσα για να καθαρίσετε πολλά μέρη ταυτόχρονα.

 

Βασικά και ευρήματα

Καθαριστικά υπερήχων κυλινδροκεφαλών και μπλοκ κινητήρα

Το Automotive Ultrasonic Cleaners είναι κυρίως ένα σύστημα υδατικής δεξαμενής που χρησιμοποιεί ενέργεια υπερήχων για την αφαίρεση βρωμιάς, λίπους, λαδιού και ψημένου άνθρακα από τα μέρη.Οι ρύποι όπως το χρώμα, η σκουριά, οι κολλημένες φλάντζες και τα βαριά στρώματα bake don carbon μπορούν επίσης να αφαιρεθούν με καθαρισμό με υπερήχους, αλλά απαιτούν πιο επιθετικές χημικές ουσίες.Σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες καθαρισμού, ο καθαρισμός με υπερήχους δεν θα βλάψει τα περίπλοκα, ελαφριά ή εύκολα κατεστραμμένα μέρη.

Η διαδικασία καθαρισμού μας με υπερήχους,μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά τα ακόλουθα εξαρτήματα-ΚύλινδροςΚεφαλές και μπλοκ κινητήρων και εξαρτήματα αεροσκαφών, χυτά αλουμίνια, μπλοκ κινητήρα, καρμπυρατέρ, κυλινδροκεφαλές, κινητήρες, εξαρτήματα κινητήρα, κιβώτια ταχυτήτων, φίλτρα, σωλήνες και βαλβίδες.


Το μηχάνημα καθαρισμού με υπερήχους AG Cylinder Heads And Engine Blocks φέρνει επανάσταση στις μεθόδους και διαδικασίες καθαρισμού στις πλάκες βαλβίδων, το μηχάνημα καθαρισμού υπερήχων βαλβίδων και εξαρτημάτων αεροσκαφών μπορεί να καθαρίσει όλα τα είδη εξαρτημάτων κινητήρων αυτοκινήτων, αεροσκαφών και θαλάσσιων μηχανών, η τεχνολογία υπερήχων για τον καθαρισμό εξαρτημάτων εξαλείφει το εγχειρίδιο εργάζεστε ενώ σας παρέχει ανώτερη καθαριστική δράση, τα περισσότερα εξαρτήματα μπορούν να καθαριστούν με φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις με βάση το νερό

 

Μοντέλο:Τ-72Λεπτομέρειες S:

Μοντέλο T-72S (Ρυθμιζόμενη με ρεύμα, ξεχωριστή γεννήτρια)
Χωρητικότητα 360 λίτρα
Μέγεθος δεξαμενής 1000×600×600 χιλιοστά (ΜxΠxΥ)
Μέγεθος μονάδας 1170×770×815 εκ. (ΜxΠxΥ)
Μέγεθος συσκευασίας 1390x860x1050mm (ξύλινη θήκη)
Ισχύς υπερήχων 3600W
Ισχύς θέρμανσης 9000W
Μετρών την ώραν 1~99 ώρες ρυθμιζόμενο
Θερμάστρα 20~80C ρυθμιζόμενο
Συχνότητα 40.000 Hz
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC220V, AC 380V, 50/60 Hz, 3 φάση
Υλικό δεξαμενής SUS304, πάχος 2mm
Υλικό κελύφους SUS304, πάχος 1mm
Οι υπολοιποι Με αποχέτευση, καλάθι, καπάκι
ΒΔ/ GW 216KG/287KG
Εγγύηση 1 χρόνος& Τεχνική υποστήριξη για όλη τη ζωή

Κατανόηση της ισχύος υπερήχων

 

Όταν λειτουργεί ένα καθαριστικό υπερήχων, η ηλεκτρική ενέργεια καταναλώνεται ομοιόμορφα αλλά απελευθερώνεται κατά διαστήματα για να δημιουργηθούν τα ηχητικά κύματα που διαμορφώνουν το σήμα υπερήχων.Ορισμένοι κατασκευαστές αναφέρουν μέγιστη ισχύ υπερήχων, άλλοι αναφέρουν μέση ισχύ και κάποιοι αναφέρουν και τα δύο.

Όταν συγκρίνετε εξοπλισμό, πρέπει να συγκρίνετε με βάση το ίδιο κριτήριο, διαφορετικά θα συγκρίνατε τα μήλα με τα πορτοκάλια.

Ενώ περισσότερη ισχύς συνήθως υποδηλώνει ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό καθαρισμό, η περισσότερη ισχύς δεν είναι πάντα καλύτερη.

Η υπερβολική ισχύς μπορεί να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά μέρη, το φινίρισμα της επιφάνειας σε ένα μαλακό μέταλλο (π.χ. αλουμίνιο) και άλλα ευαίσθητα αντικείμενα.

Για τον καθαρισμό εξαιρετικά ευαίσθητων αντικειμένων, η ρυθμιζόμενη ισχύς είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό.

Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος του διαλύματος, τόσο περισσότερη ισχύς υπερήχων θα χρειαστεί για τον καθαρισμό.

Τα περισσότερα καθαριστικά λειτουργούν με μέση ισχύ από 50 έως 100 watt ανά γαλόνι, επομένως όσο μεγαλύτερη είναι η δεξαμενή τόσο περισσότερη ισχύ χρειάζεστε. Μην επιχειρήσετε να αυξήσετε την αποτελεσματική ισχύ ενός καθαριστικού υπερήχων υπογεμίζοντας τη δεξαμενή.

 

Γεννήτριες καθαριστικών υπερήχων που οι μετατροπείς ισχύος είναι συντονισμένοι σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο πλήρωσης.

Η λειτουργία της μονάδας με λιγότερο υγρό μπορεί να βλάψει τη γεννήτρια και θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο από βελτιστοποιημένο καθαρισμό.

Αφαίρεση βρωμιάς Automotive Ultrasonic Cleaner Gun Parts Μηχανή καθαρισμού υπερήχων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885