Υπερηχητικές καθαρίζοντας δεξαμενές στην παραγωγή του πακέτου μετατροπέων ελαιολάδου κρασιού και με τη γεννήτρια

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Agsonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TZ-1036
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10-20 ημερών
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs/month
Υλικό: SUS304 εφαρμογή: Υποβρύχιο σκάφος εξαιρετικά ηχιτικό
συχνότητας: 28KHZ/40KHZ/80khz Χρήση: Απολίπανση
Κινητικότητα: Δεξαμενή Cleaing καθαρισμός typer: Δυνατότητα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος
Προσαρμόστε την υπηρεσία: Παρέχετε ότι όλοι προσαρμόζουν την υπηρεσία Μετατροπέας: immersible μετατροπέας
Υψηλό φως:

Υπερηχητικός μετατροπέας δόνησης

,

υπερηχητική γεννήτρια μετατροπέων

 

Υπερηχητικές καθαρίζοντας δεξαμενές στην παραγωγή του πακέτου μετατροπέων ελαιολάδου κρασιού και με τη γεννήτρια

 

Ενισχύστε τη διαδικασία καθαρισμού σας με τους immersible μετατροπείς

Οι βαθιά καθαρίζοντας υπερηχητικοί immersible μετατροπείς σας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσουν το υπερηχητικό πλεονέκτημα στην υπάρχουσα αίτηση καθαρισμού σας. Συνδέουμε και συνδέουμε με καλώδιο το immersible μετατροπέα μέσα σε ένα ανθεκτικό εμπορευματοκιβώτιο ανοξείδωτου, και τον σφραγίζουμε με ένα καπάκι ανοξείδωτου. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα «πτώση-» στους μετατροπείς σε μια υπάρχουσα δεξαμενή ή μια εφαρμογή.

Εξήγηση κυμάτων Ultras

Τα κύματα πίεσης που παράγονται από τα κύματα ήχων υψηλής συχνότητας δημιουργούν τις φυσαλίδες μικρό-μεγέθους στην υδάτινη λύση καθαρισμού. Αυτή η φυσαλίδα παρουσιάζεται αμέσως πριν από την κατάρρευση, η οποία απελευθερώνει ένα τρομερό ποσό της ενέργειας για τον καθαρισμό

 

Ο immersible μετατροπέας μας είναι συνήθεια που σχεδιάζεται για το ιδιαίτερο μέγεθός σας εφαρμογής και δεξαμενών. Μπορεί να ενσωματωθεί στις υπάρχουσες δεξαμενές οποιουδήποτε μεγέθους και να το μετατραπεί στην υπερηχητική δεξαμενή. Ελέγχεται από το μοναδικό σφυγμό μας που σκουπίζεται παρακαλώ μας έρχεται σε επαφή με για τις συγκεκριμένες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε μιας για τις ανάγκες μετατροπέων Immersible σας.

Η σειρά των immersible μετατροπέων έρχεται στις διάφορες υπερηχητικές ισχείς μεγεθών και τις λειτουργούσες συχνότητες. Μπορούμε να επιλέξουμε το μέγεθος που χρειάζεστε βασισμένος στις απαιτήσεις καθαρισμού και το μέγεθος δεξαμενών σας. Τα immersible υπερηχητικά συστήματα μετατροπέων είναι φορητά και μπορούν να κινηθούν από μια δεξαμενή σε άλλη αν απαιτείται. Ταιριάζουν όταν εγκαθιστάτε ήδη μια δεξαμενή στη διαδικασία παραγωγής σας ή μπορούμε να παρέχουμε το πλήρες σύστημα συμπεριλαμβανομένης της δεξαμενής.

 

Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible σχεδιάζονται για τη χρήση στις νέες ή υπάρχουσες καθαρίζοντας δεξαμενές για να βελτιώσουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των καθαρίζοντας ξεπλύματος και άλλων διαδικασιών. Οι ενιαίες ή πολυ μονάδες ενότητας να είναι συνήθεια που σχεδιάζεται μπορούν για τις δεξαμενές οποιουδήποτε μεγέθους.

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Κοινές εφαρμογές – πλεονεκτήματα των υπερηχητικών καθαρίζοντας μετατροπέων Immersible

 

 

Υπάρχουν πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα και στις δύο διαδρομές εισόδων. Πολλοί πελάτες προτιμούν να αγοράσουν τα πακέτα μετατροπέων μετώπη-ύφους επειδή δεν θέλουν να κάνουν μια τρύπα στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής τους. Το κύριο μειονέκτημα στη χρησιμοποίηση των μετωπών είναι ότι μπορούν να παρεμποδίσουν την κάλυψη ή άλλα μέρη συστημάτων που εγκαθίστανται στην κορυφή. Τα περισσότερα υποβρύχια σκάφη AGSONIC είναι συνήθεια που κατασκευάζεται προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα του υπερηχητικού συστήματος και για να ελαχιστοποιήσει τα πιθανά νεκρά σημεία. Είμαστε ο μόνος κατασκευαστής για να προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία σε καμία πρόσθετη δαπάνη. Έχουμε επίσης μια γραμμή τυποποιημένων υπερηχητικών υποβρύχιων συστημάτων διαθέσιμων.

Εάν σκέφτεστε η υπάρχουσα καθαρίζοντας δεξαμενή ότι σας μπορεί να είναι κατάλληλη να προσαρμοστεί στον υπερηχητικό καθαρισμό παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τους τεχνικούς μας σε AGSONIC και θα είμαστε ευτυχείς να παρέχουμε σε σας περισσότερες πληροφορίες και μια αναφορά για ένα επί παραγγελία υποβρύχιο σύστημα.

 

Τύποι μετατροπέων Immersible:

Κατώτατο σημείο Monunted - πέρα από το τοπ κιβώτιο συνδέσεων

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με το διπλό διάφραγμα

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με το ενιαίο διάφραγμα

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με πέρα από το τοπ σωλήνα

Πλευρά που τοποθετείται με πέρα από το τοπ σωλήνα

Πλευρά που τοποθετείται με το διάφραγμα μέσω του πλευρικού τοίχου

Το μοντάρισμα να είναι είτε τοίχος είτε κατώτατο σημείο που τοποθετείται μπορεί, ανάλογα με την εφαρμογή. Οι μονάδες στέλνονται πλήρως συγκεντρωμένος και απαιτούν μόνο την απλή εισαγωγή στη δεξαμενή πριν από τη λειτουργία.

Υπερηχητικές καθαρίζοντας δεξαμενές στην παραγωγή του πακέτου μετατροπέων ελαιολάδου κρασιού και με τη γεννήτρια 0

Κοινές διαμορφώσεις:

Δεδομένου ότι τα υποβρύχια υπερηχητικά κιβώτια ο συνηθέστερα προστίθενται στο υπάρχον ανοξείδωτο και άλλες μεταλλικές βασισμένες δεξαμενές, τα κιβώτια και η υπερηχητική δύναμη γίνονται για να εγκαταστήσουν τέτοιες δεξαμενές. Μπορούμε εύκολα να κάνουμε immersible ultrasonics μας σε οποιαδήποτε ταξινόμηση διαμόρφωσης δεξαμενών που απαιτείται για την αίτησή σας με λίγα σε καμία πρόσθετη τιμολόγηση μεγέθους συνήθειας.


Συνοπτική εισαγωγή των immersible υπερηχητικών μετατροπέων:
Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible είναι σφραγισμένα συνημμένα ανοξείδωτου που επιτρέπουν την προσθήκη ultrasonics στα μέρη που καθαρίζουν τις νέες δεξαμενές ή που προσθέτουν επάνω στις υπάρχοντες δεξαμενές, τον εξοπλισμό και τα συστήματα.
Ο αριθμός και η τοποθέτηση του υποβρύχιου πακέτου μετατροπέων

 

Προδιαγραφές:

Πρότυπο Υλικό Μετατροπείς Κατ' εκτίμηση όγκος Μέγεθος κιβωτίων Καλώδιο
μόλυβδος-έξω
Υπερηχητική συχνότητα Υπερηχητική δύναμη
(χιλ.) (PC) (λ) (χιλ.)   (kHz) (ψ)
TZ-1003 SUS304/SUS316L 3 15 250x150x100 Άκαμπτος σωλήνας
Εύκαμπτος σωλήνας
28/40 150
TZ-1006 6 30 305x250x100 300
TZ-1012 12 60 355x250x100 600
TZ-1018 18 90 406x305x100 900
TZ-1024 24 120 500x355x100 1200
TZ-1030 30 150 550x406x100 1500
TZ-1036 36 180 500x460x100 1800

 

Ενισχύστε τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής σας με τα υποβρύχια υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα AGSONIC

Για τους πελάτες που θα επιθυμούσαν να βελτιώσουν τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής τους με την εγκατάσταση μιας υπερηχητικής καθαρίζοντας συσκευής, το υποβρύχιο σύστημα AGSONIC μπορεί να είναι η πιό οικονομική και αποδοτική επιλογή στην αγορά.

Εντούτοις, πρίν αγοράζει ένα υποβρύχιο σύστημα, παρακαλώ εξετάστε τη δεξαμενή που έχετε ήδη και το υλικό κατασκευής της.

Τεχνικές προδιαγραφές
Τα υπερηχητικά στοιχεία μετατροπέων που σφραγίζονται σε μια liquid-tight κατοικία είναι μια επιλογή στα στοιχεία μετατροπέων που συνδέονται μόνιμα με την πλευρά ή κατώτατο σημείο μιας καθαρίζοντας δεξαμενής. Τα σημαντικότερα οφέλη των immersible υπερηχητικών μετατροπέων είναι ότι είναι εύκολοι στην υπηρεσία και μπορούν να προστεθούν στον υπάρχοντα εξοπλισμό, συχνά χωρίς εκτενείς τροποποιήσεις δεξαμενών. Ultrasonics η μοναδική τεχνολογία προσφέρεται με το immersible σχήμα μετατροπέων. Αυτό περιλαμβάνει τις τυποποιημένες μεμονωμένες συχνότητες από το kHz 28 στο kHz 120 καθώς επίσης και τις πολλαπλάσιες συχνότητες σε ενιαίες ή πολλαπλάσιες μονάδες.

 

 

Μετατροπέας Immersible που λειτουργεί στη δεξαμενή:
 
 Υπερηχητικές καθαρίζοντας δεξαμενές στην παραγωγή του πακέτου μετατροπέων ελαιολάδου κρασιού και με τη γεννήτρια 1

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885