ΗΧΙΤΙΚΉ υψηλή δύναμη βιομηχανικό υπερηχητικό καθαρότερο 28khz άργυρου με τον αποβουτυρωτή τ-24S πετρελαίου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AG SONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Τ-24S
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: US$1000
Συσκευασία λεπτομέρειες: περίπτωση 1unit/wooden
Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 300units/month
Αφαιρέστε: Ρύπος, σκόνη, και Grime καθαρίστε: Βιομηχανικά μέρη
Ικανότητα δεξαμενών: 88L ειδικές: με το χωριστό έλεγχο γεννητριών
Τροχίσκοι: Έχετε ΚΑΛΑΘΙ: Έχετε
Υψηλό φως:

βιομηχανική υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή

,

Βιομηχανικές υπερηχητικές καθαρίζοντας δεξαμενές

 

Υπερηχητικά μέρη καθαρότερο 28khz υψηλής δύναμης άργυρου ΗΧΙΤΙΚΆ με τον αποβουτυρωτή τ-24S πετρελαίου

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

Εφαρμογή:

Ρουλεμάν, εργαλείο--Αρχειοθέτηση και ακαθαρσίες μετάλλων που αφήνονται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της εσωτερικής και εξωτερικής θήκης του ρουλεμάν,

Άνοιξη--καθαρίζοντας πριν από τη στροφή άνοιξη μαύρη,

Παχυμετρικός διαβήτης βερνιέρων, που μετρά το εργαλείο--Αρχειοθετήσεις μετάλλων και λεκές πετρελαίου που αφήνεται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας των μερών,

Έμφραξη πετρελαίου, αντλία πετρελαίου--Αρχειοθέτηση και ρύπος μετάλλων που αφήνονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της εσωτερικής τρύπας της έμφραξης πετρελαίου και της αντλίας πετρελαίου,

Ράβδος βιδών, αεροβαλβίδα, πνευματικά στοιχεία--Αρχειοθετώντας σιδήρου, τέμνον πετρέλαιο και λειαντικό αριστερό επεξεργαμένος.

 

Αποτελεσματικά αφαιρώντας:

 

Γιατί καθαρά μέρη με υπερηχητικό;

Η παράδοση και η χρησιμοποίηση των καθαρών μερών είναι όχι πάντα προφανείς, βεβαίως, κανένας θέλουν να χειριστούν βρώμικα μέρη ή να το εγκαταστήσουν σε μια κρίσιμη μηχανή, αλλά, βρώμικος, τα συντρίμμια και οι μολυσματικοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν τα προβλήματα για τις κατασκευές και να τελειώσουν - οι χρήστες, από τη μόνο ματαίωση στα καταστροφικά, βρώμικα μέρη μπορούν να αναγκάσουν τα κρίσιμα συστατικά για να υπερβούν τις ανοχές και να αποτύχουν ακόμη και τον πολύτιμους εξοπλισμό και την ιδιοκτησία καταστροφής ενώ η μόλυνση (όλα από το λίπος, το πετρέλαιο και τις χημικές ουσίες στους ιούς και τα βακτηρίδια) μπορεί σοβαρά να βλάψει τους χρήστες.

 

Προδιαγραφές:

Προδιαγραφές για υπερηχητικό καθαρότερο τ-24S
Πρότυπο Τ-24S
Ικανότητα δεξαμενών 88L
Μέγεθος δεξαμενών 550x400x400mm
Μέγεθος μονάδων 690x540x620mm
Υλικό δεξαμενών 2mm SUS304
Υπερηχητική δύναμη 1200W
Δύναμη θέρμανσης 3KW
Χρονόμετρο 1-99min διευθετήσιμος
Θερμάστρα 0-80c διευθετήσιμος
Συχνότητα 28/40khz
Έλεγχος Εξωτερική γεννήτρια, σταθερότερη
Προαιρετικός Σύστημα φίλτρων πετρελαίου, πνευματικός ανελκυστήρας, ξεπλένοντας δεξαμενή, κ.λπ.
Τάση 110V, 1phase 220V, 3phases/220V, 1phase 380V, 3phases
Εξουσιοδότηση 1 έτος
Συσκευασία περίπτωση 1unit/wooden

 

 

Ολόκληρες εφαρμογές:

Υγειονομική περίθαλψη Οδοντικά και χειρουργικά όργανα, οπτική, podiatry, γενική πρακτική, νοσοκομεία, ιατρικά συστατικά
Κατασκευή: Αεροδιαστημικός, φαρμακευτικός, υπεράσπιση, ιατρικές συσκευές και ορθοπεδικά μοσχεύματα, αυτοκίνητος, θαλάσσιος, διήθηση, σχήμα, τρόφιμα και ποτό, επένδυση & λήξη επιφάνειας, ημιαγωγοί, τεχνολογία εκτύπωσης και εξοπλισμός.
Συντήρηση Αυτοκίνητη συντήρηση, κοσμήματα & ρολόγια, εργαλεία, όπλα, ανταλλάκτες θερμότητας, πετρέλαιο & αέριο, εμπορικός λέβητας καφέ
Εργαστήριο Επιστημονική έρευνα, μίξη, διάσπαση κυττάρων, εξαγωγή, φαρμακευτικό Sonochemistry
Άλλοι παράθυρο τυφλό, γκολφ κλαμπ, εξοπλισμός δερματοστιξιών, anilox κύλινδρος, εξοπλισμός μουσικής, όπλα, ηλεκτρονική, κ.λπ.

 

 

FAQ:

Τι είναι δημιουργία κοιλότητας;

Η δημιουργία κοιλότητας είναι ο γρήγοροι σχηματισμός και η κατάρρευση των εκατομμυρίων των μικροσκοπικών φυσαλίδων (ή των κοιλοτήτων) σε ένα υγρό. Η δημιουργία κοιλότητας παράγεται από τα εναλλασσόμενα κύματα υψηλής και χαμηλής πίεσης που παράγονται από τον υπερηχητικό) ήχο υψηλής συχνότητας (. Κατά τη διάρκεια της φάσης χαμηλής πίεσης, αυτές οι φυσαλίδες αυξάνομαι από το μικροσκοπικό μέγεθος μέχρι, κατά τη διάρκεια της υψηλής φάσης, συμπιέζονται και implode.

Τι εξαερώνει, και γιατί θα έπρεπε αυτό να γίνει;

Η εξαέρωση είναι η αρχική αφαίρεση των αερίων παρόντων στη λύση. Η χρήσιμη δημιουργία κοιλότητας εμφανίζεται αφότου έχουν αφαιρεθεί τα αέρια από τη λύση καθαρισμού, αφήνοντας ένα κενό στη διαμορφωμένη φυσαλίδα. Όταν το υψηλό κύμα χτυπά τον τοίχο φυσαλίδων, η φυσαλίδα καταρρέει είναι η ενέργεια που απελευθερώνεται από αυτήν την κατάρρευση που θα βοηθήσει ένα απορρυπαντικό στο σπάσιμο των δεσμών μεταξύ των μερών και των χωμάτων τους.

Πώς παίρνω τον καλύτερο υπερηχητικό καθαρισμό;

Υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις σημαντικές στον υπερηχητικό καθαρισμό. Η βελτιστοποίηση αυτών των μεταβλητών θα παραγάγει τον καλύτερο καθαρισμό. Οι σημαντικότερες αποφάσεις που λαμβάνονται επιλέγουν την κατάλληλη λύση καθαρισμού, καθαρισμός στη σωστή θερμοκρασία για το σωστό χρονικό διάστημα, και επιλογή του σωστών μεγέθους και του τύπου υπερηχητικού καθαριστή.

Μπορεί ο υπερηχητικός καθαρισμός να βλάψει τα μέρη μου;

Με ορισμένες προσοχές, ο υπερηχητικός καθαρισμός θεωρείται ασφαλής για τα περισσότερα μέρη. Ενώ τα αποτελέσματα χιλιάδων καταρρεύσεις είναι ανά δευτερόλεπτο πολύ ισχυρά, η διαδικασία καθαρισμού είναι ασφαλής δεδομένου ότι η ενέργεια είναι εντοπισμένη στο μικροσκοπικό επίπεδο. Η σημαντικότερη προειδοποιητική εκτίμηση είναι η επιλογή της λύσης καθαρισμού. Ενδεχομένως τα δυσμενή αποτελέσματα του απορρυπαντικού στο υλικό που καθαρίζεται θα ενισχυθούν από ultrasonics. Ο υπερηχητικός καθαρισμός δεν συστήνεται για τους ακόλουθους πολύτιμους λίθους: opal, μαργαριτάρι, σμάραγδος, tanzanite, malachite, τυρκουάζ, λάπις λάζουλι και κοράλλι.

 

 

Ξύλινη καλή συσκευασία περίπτωσης:

ΗΧΙΤΙΚΉ υψηλή δύναμη βιομηχανικό υπερηχητικό καθαρότερο 28khz άργυρου με τον αποβουτυρωτή τ-24S πετρελαίου 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618617056835

WhatsApp : +8618928856885