Μηχάνημα καθαρισμού υπερήχων 40khz 1440L Καθαρισμός 4 δεξαμενών Ξέπλυμα φίλτρου στεγνώματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Τ-1144S
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10working ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs/μήνας
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι 304 / 316 Εφαρμογή: θαλάσσια μέρη και έλικες σκαφών
Επιλογή: Διήθηση ξήρανσης ξεπλύματος καθαρισμού Βιομηχανία: 4 βιομηχανικός υπερηχητικός καθαριστής δεξαμενών
Χρόνος καθαρισμού: 20minutes Συχνότητα: 40KHz
Υψηλό φως:

Μηχανή καθαρισμού υπερήχων θαλάσσιων εξαρτημάτων

,

μηχανή καθαρισμού υπερήχων 1440L

,

βιομηχανική μηχανή καθαρισμού υπερήχων 4 δεξαμενών

 

1440L Industrial Ultrasonic Cleaner 4 Tanks Cleaning Rinsing Drying Filtration

Εξειδικευόμαστε σε Συστήματα Καθαρισμού πολλαπλών σταδίων με πολλαπλές δεξαμενές με υπερήχους, ψεκασμό αερίου, περιστρεφόμενο καλάθι, βύθισμα, αυτόματη μεταφορά υλικού, σύστημα χειρισμού, διήθηση, απομάκρυνση λαδιού και ξήρανση ως διάφορες επιλογές.Τέτοιες μηχανές χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό ένθετων καλουπιών, αυτοβοηθητικών εξαρτημάτων, ιατρικών χειρουργικών εργαλείων και διαφόρων άλλων τύπων εξαρτημάτων.

 

Μηχάνημα καθαρισμού με υπερήχους πολλαπλών σταδίων με την ισχύ υπερήχων.Το προϊόν συνοδεύεται από ψηφιακό χρονοδιακόπτη και ελεγχόμενο θερμοστάτη.Προσφέρουμε μια μοναδική σειρά μηχανημάτων καθαρισμού με υπερήχους που απαιτούνται για την εξαιρετική τους απόδοση και τη χαμηλή συντήρηση.Το καθαριστικό υπερήχων χρησιμοποιείται κυρίως στον καθαρισμό χειρουργικών εργαλείων, στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε βοηθητικά βιομηχανικά προϊόντα, σε σταθερούς κατασκευαστές και σε πολλά άλλα.

περιγραφή προϊόντος

Υπερήχοι: Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να καθαρίσετε με αυτοπεποίθηση

Ανεξάρτητα από την πηγή της βρωμιάς ή της μόλυνσης, τα συστήματα καθαρισμού υπερήχων AG έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν μια μεγάλη ποικιλία χρήσεων σε διάφορες βιομηχανίες.Γρήγορα, αποτελεσματικά και αποδοτικά, τα μηχανήματα μας θα σας επιτρέψουν να καθαρίσετε σχεδόν κάθε τύπο εξαρτήματος ή εξαρτήματος.Το παρακάτω είναι μόνο μια σύντομη λίστα των πολλών διαφορετικών τύπων αντικειμένων που έχουν καθαριστεί χρησιμοποιώντας τα συστήματά μας.

  • Αυτοκίνητο (Αυτοκίνητο, Φορτηγό, Μοτοσικλέτα)Δείτε το βίντεο παρακάτω
  • Αεροπορία (ελικόπτερα, αεροσκάφη και υποστήριξη εδάφους)
  • Personal Boat & Marine
  • Καλούπια έγχυσης
  • Εστιατόρια, Αρτοποιεία & Κουζίνες (Φίλτρα Φούρνου, Καυστήρες, Κατσαρόλες, Τηγάνια, Σκεύη)
  • Μηχανήματα όλων των τύπων
  • Εργαλεία, παξιμάδια, μπουλόνια
  • Εξώθηση και αφαίρεση γρεζιών
  • Σχεδόν οτιδήποτε είναι κατασκευασμένο από μέταλλο (σιδηρούχο και μη σιδηρούχο), πλαστικό, βινύλιο και ξύλο.

Εξοικονόμησε περισσότερες από 20 ώρες εργασίας και ελαχιστοποίησε την έκθεση των εργαζομένων σε χημικά.

 

Το AGSONIC δεν ήταν το φθηνότερο ή το πιο ακριβό.Είχαν ένα εξαιρετικό προϊόν για τα χρήματα και μια δέσμευση για την εξυπηρέτηση πελατών.Η εργασία με το AGSONIC είναι πολύ εύκολο, ακόμη και από 2.000 μίλια μακριά.Η μετασκευή και όλες οι άλλες ανάγκες υποστήριξης αντιμετωπίστηκαν με πολύ αποτελεσματικό τρόπο.Η αξιοπιστία και η εξυπηρέτηση της AGSONIC αποτελούν μέρος της επιχειρησιακής μας επιτυχίας.Όσον αφορά τους υπαλλήλους και τη διοίκηση μας, οι μονάδες μας AGSONIC είναι εδώ για να μείνουν.Για οποιεσδήποτε μελλοντικές ανάγκες, η AGSONIC είναι η 1 επιλογή μας.

– Σχόλια πελατών Aerospace.

από τι είναι φτιαγμένο το ίδιο το καλούπι.

 

2. Όταν είστε έτοιμοι να καθαρίσετε, τοποθετήστε τα καλούπια έγχυσης στο καλάθι του καθαριστικού.Φροντίστε να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους.Εάν καθαρίζετε μεγάλα εξαρτήματα, μπορείτε να τα αιωρήσετε στο διάλυμα καθαρισμού, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τον πυθμένα της δεξαμενής.Ορισμένα βιομηχανικά καθαριστικά είναι εξοπλισμένα με σχάρες στο κάτω μέρος για να υποστηρίζουν τα προϊόντα που καθαρίζονται.

 

3. Ρυθμίστε τη θερμάστρα στους 65 C και το χρονοδιακόπτη από 10 έως 60 λεπτά ανάλογα με τον βαθμό μόλυνσης.Ενεργοποιήστε τη λειτουργία σάρωσης για να διασφαλίσετε την ομοιόμορφη κατανομή της σπηλαίωσης και να προωθήσετε τον ομοιόμορφο καθαρισμό και, στη συνέχεια, χαμηλώστε τα καλούπια στο διάλυμα.Με την εμπειρία θα δημιουργήσετε τις βέλτιστες συνθήκες καθαρισμού.

 

4. Στο τέλος του κύκλου αφαιρέστε τα καλούπια και επιθεωρήστε.Όταν ικανοποιηθούν, ξεπλύνετε τα με φρέσκο ​​ζεστό νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν ή στεγνώστε τα με πεπιεσμένο αέρα.Λάβετε υπόψη ότι περίπλοκες διαμορφώσεις και κοιλότητες μπορεί να παγιδεύουν νερό που θα πρέπει να αφαιρεθεί προσθέτοντας έναν ηλεκτρικό φούρνο ξήρανσης στη διάταξη σας.

Συμβουλή ξεβγάλματος:Θα θέλετε να αφαιρέσετε σχολαστικά τα υπολείμματα του διαλύματος καθαρισμού.Τα περίπλοκα σχήματα μπορεί να απαιτούν ξέβγαλμα με ψεκασμό ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, ξέβγαλμα με σπηλαίωση σε δοχείο ξεβγάλματος με υπερήχους.

 

Πώς να καθαρίσετε μεγάλα εξαρτήματα αεροσκάφους

ΣυγκρότημαΑνταλλακτικά αεροσκαφώναπαιτούν προσεκτικό καθάρισμα.

Σύνθετα ανταλλακτικά αεροσκαφών αντιπροσωπεύουν σημαντικές επενδύσεις από εταιρείες χύτευσης πλαστικών με έγχυση οι οποίες, για να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους, πρέπει να καθιερώσουν διαδικασίες καθαρισμού για την απομάκρυνση μιας ποικιλίας επίμονων ρύπων.Αυτά περιλαμβάνουν καμένα σε υπολείμματα, λάδια, φλας και γράσο που εάν αφεθούν να παραμείνουν θα έχουν ως αποτέλεσμα την απόρριψη του προϊόντος από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου.Το τρίψιμο των χεριών με διαλύτες απλά δεν κάνει τη δουλειά.Εκτός του ότι είναι χρονοβόρος, ο χειροκίνητος καθαρισμός εισάγει πιθανούς κινδύνους για την υγεία του προσωπικού και προκλήσεις απόρριψης διαλυτών.Η λύση είναι η χρήση καθαριστικού υπερήχων αντί για τρίψιμο σε πλυντήριο εξαρτημάτων με βάση διαλύτες

Γιατί ένα καθαριστικό υπερήχων είναι ιδανικό για εξαρτήματα αεροσκαφών

Με τρεις λέξεις: διεξοδικό, ασφαλές και γρήγορο.Οι ρύποι που χάνονται από τον χειροκίνητο καθαρισμό είναι συνήθως εκείνοι που βρίσκονται βαθιά σε ρωγμές και σε άλλες επιφάνειες που είναι αδύνατον να προσεγγιστούν.Επιπλέον, οι επιφάνειες καλουπιού με υψηλή ποιότητα φινιρίσματος μπορεί να γρατσουνιστούν ή να καταστραφούν με άλλο τρόπο με χειροκίνητες διαδικασίες.Τα μεγάλα καλούπια μπορεί να είναι δύσκολο να χειριστούν, με κίνδυνο περαιτέρω ζημιάς κατά τον χειροκίνητο καθαρισμό.Και όσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για τον καθαρισμό των καλουπιών τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος ζημιάς.

 

Η δράση καθαρισμού με υπερήχους λύνει και τα τρία προβλήματα.

Είναι σχολαστικό γιατί φτάνει σε όλες τις επιφάνειες καλουπιού βυθισμένες σε ένα βιοδιασπώμενο διάλυμα καθαρισμού υπερήχων με βάση το νερό.Είναι ασφαλές γιατί ενώ η καθαριστική δράση μπορεί να χαρακτηριστεί «βίαιη», συμβαίνει τόσο γρήγορα που οι πολύ γυαλισμένες επιφάνειες καλουπιού έγχυσης δεν καταστρέφονται κατά τη διαδικασία καθαρισμού.Λέγοντας γρήγορα εννοούμε 10 έως 15 λεπτά, αν και μεγάλα πολύπλοκα καλούπια μπορεί να απαιτούν μεγαλύτερο κύκλο καθαρισμού.

 

Προσδιορισμός

Μοντέλο T-4120S
1ος Τόμος Δεξαμενής Δεξαμενή καθαρισμού υπερήχων 264L με σύστημα κύκλου φιλτραρίσματος
2ος Τόμος Δεξαμενής Δεξαμενή υπερήχων 264L Rinsng
3ος Τόμος Δεξαμενής Δεξαμενή ψεκασμού 264L
4ος Τόμος Δεξαμενής Δεξαμενή στεγνώματος 264L
1ο μέγεθος δεξαμενής 800X600X550mm
2ο μέγεθος δεξαμενής 800X600X550mm
3ο μέγεθος δεξαμενής 800X600X550mm
4ο μέγεθος δεξαμενής 800X600X550mm
Μετατροπείς 60 τμχ στην 1η δεξαμενή.60 τμχ σε 2η δεξαμενή
Ισχύς υπερήχων 3000W*2
Ισχύς θέρμανσης δεξαμενής υπερήχων 6000W*2
Θέρμανση Δύναμη Στεγνώματος Δεξαμενή 750 W
Συχνότητα 28KHz/40KHz
Σύστημα στεγνώματος 1 σετ
Μέγεθος μονάδας 3060*1400*1150 χλστ
Μέγεθος συσκευασίας 3120*1460*1270 χλστ
Μετρών την ώραν 0~99 λεπτά ρυθμιζόμενο
Θερμάστρα Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία δωματίου~99℃
Υλικό Το SUS 304 προεπιλογή, μπορεί να είναι SUS 316
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC 220V 3 φάση ;AC 380V 3 φάση
ΒΔ 500 γρ
GW 550KG Τυλιγμένο με μεμβράνη σε ξύλινη θήκη
Χρόνος ανοχής 18 εργάσιμες ημέρες
Εγγύηση Περίοδος εγγύησης 1 έτους, τεχνική υποστήριξη πάντα
Πιστοποιητικά CE, RoHS, FCC
Πλεονέκτημα Φιλτράρετε το βρώμικο νερό.Κρατήστε το νερό καθαρό στη δεξαμενή.μειώστε τη συχνότητα αλλαγής νερού

 

Αφαιρεί τη σκόνη των φρένων, τη σκουριά, το γράσο και κάθε βρωμιά και δίνει επιφάνεια χωρίς γράσο και δακτυλικά αποτυπώματα

Καθαρίστε τον τροχό των πελατών σας ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά από ποτέ με αυτόν τον καθαρισμό με υπερήχους

Σύστημα!Αυτή η τεχνολογία μπορεί να προσαρμοστεί για τον καθαρισμό άλλων εξαρτημάτων και αξεσουάρ όπως εξαρτήματα κινητήρα,

ανταλλακτικά κιβωτίου ταχυτήτων κλπ. Σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα!Μετά τον καθαρισμό είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κάποιο

κρυφές φθορές στις επιφάνειες!

Μηχάνημα καθαρισμού υπερήχων 40khz 1440L Καθαρισμός 4 δεξαμενών Ξέπλυμα φίλτρου στεγνώματος 0

Μηχάνημα καθαρισμού υπερήχων 40khz 1440L Καθαρισμός 4 δεξαμενών Ξέπλυμα φίλτρου στεγνώματος 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885