SS304 οδοντικό υπερηχητικό καθαρότερο υπερηχητικό χειρουργικό όργανο καθαρότερο 6.5L

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Φυματίωση-150
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τμχ / μήνα
Υλικό: Ανοξείδωτο 304 Εφαρμογή: Χειρουργικά και οδοντικά όργανα
Συχνότητα: 40 kHz Θερμάστρα: 20-80C Ρύθμιση
Ικανότητα δεξαμενών: 6,5L Όνομα: Οδοντικός υπερηχητικός καθαριστής
Ισχύς υπερήχων: 150W
Υψηλό φως:

SS304 οδοντικός υπερηχητικός καθαριστής

,

Υπερηχητικός χειρουργικός καθαριστής οργάνων ανοξείδωτου

,

150W οδοντικός υπερηχητικός καθαριστής

SS304 οδοντικό υπερηχητικό καθαρότερο χειρουργικό λουτρό Sonicator 6.5L οργάνων

 

Αίτηση του ΗΧΙΤΙΚΟΎ υπερηχητικού καθαριστή άργυρου:

Επαγγελματική χρήση:

Ιατρικές και οδοντικές κλινικές, καταστήματα δερματοστιξιών, επιστημονικά εργαστήρια και γκολφ κλαμπ.

Jewelers, οπτικοί, Watchmakers, παλαιοί έμποροι και εργαστήρια κ.λπ. ηλεκτρονικής.

Προσωπική ή εγχώρια χρήση:

Κόσμημα: Σκουλαρίκια, περιδέραιο, δαχτυλίδια, βραχιόλια και διαμάντια.

Γυαλιά και ρολόγια: Γυαλιά, γυαλιά ηλίου, οπτικοί φακοί, εξαρτήματα φακών επαφής, αλυσίδες ρολογιών και αδιάβροχα ρολόγια.

Προϊόντα: Πυροβόλα όπλα και σωλήνες δερματοστιξιών, ηλεκτρικά κεφάλια ξυριστικών μηχανών, λεπίδες ξυραφιών, οδοντοστοιχίες, χτένες και οδοντόβουρτσες.

Χαρτικά: Μάνδρα-κεφάλια, εκτυπωτής-κεφάλια, κασέτες Inkjet και σφραγίδες.

Άρθρα μετάλλων: Αρχαία νομίσματα, διακριτικά, βαλβίδες, ακροφύσια μηχανών, τμήματα ηλεκτρονικής και μηχανικά μέρη.

Μέταλλο Dishware: Δίκρανα, μαχαίρια, κουτάλια και άλλο μικρό Silverwares κ.λπ.

 

 

Το CE αποστείρωσης επιβεβαίωσε την οδοντική υπερηχητική καθαρίζοντας συσκευή για την οδοντοστοιχία εγχυτήρων εργαλείων χειρουργικών επεμβάσεων.

 

Οδοντικός

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει τη μόλυνση και θα αποστειρώσει οποιοδήποτε οδοντικό εξοπλισμό γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Οπτικός

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει όλη τη μόλυνση των φακών χωρίς ζημία. Βιομηχανικό Ultrasonics καθαρίζουμε τακτικά τα γυαλιά και τα γυαλιά ηλίου μας ultrasonics.

 

Διαρκεί μόνο τα δευτερόλεπτα για να αφαιρέσει εντελώς το πετρέλαιο και το ρύπο που έχει ενισχύσει. Ultrasonics μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις μορφές οπτικών συσκευών και κατασκευής οπτικών συσκευών.

 

Καθαρισμός οργάνων

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει όλη τη μόλυνση από τα όργανα που χρησιμοποιούνται στην ιατρική βιομηχανία. Ultrasonics καθαρίζει και αποστειρώνει μακριά προ πάντων τα ιατρικά πρότυπα καθαρισμού που επιτρέπουν γρήγορος και αποτελεσματικός κάθε φορά

 

Κατασκευή συσκευών

Οι ιδανικοί υπερηχητικοί καθαριστές για αυτήν την βιομηχανία είναι οι agsonic μονάδες Powersonic.

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει όλη τη μόλυνση από τα τμήματα ιατρικών συσκευών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Ultrasonics είναι γρήγορο και αποτελεσματικό μακριά προ πάντων τα ιατρικά πρότυπα καθαρισμού.

Χειρουργικές επεμβάσεις ημέρας

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει όλη τη μόλυνση από τα ιατρικά συστατικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Ultrasonics είναι γρήγορο και αποτελεσματικό μακριά προ πάντων τα ιατρικά πρότυπα καθαρισμού.

 

 

Υπερηχητική καθαρότερη εφαρμογή

Υγειονομική περίθαλψη Οδοντικά και χειρουργικά όργανα, οπτική, podiatry, γενική πρακτική, νοσοκομεία, ιατρικά συστατικά
Κατασκευή: Αεροδιαστημικός, φαρμακευτικός, υπεράσπιση, ιατρικές συσκευές και ορθοπεδικά μοσχεύματα, αυτοκίνητος, θαλάσσιος, διήθηση, σχήμα, τρόφιμα και ποτό, λήξη επιφάνειας επένδυσης, ημιαγωγοί, τεχνολογία εκτύπωσης και εξοπλισμός.
Συντήρηση Αυτοκίνητη συντήρηση, κοσμήματα & ρολόγια, εργαλεία, όπλα, ανταλλάκτες θερμότητας, αέριο ελαίου, εμπορικός λέβητας καφέ
Εργαστήριο Επιστημονική έρευνα, μίξη, διάσπαση κυττάρων, εξαγωγή, φαρμακευτικό Sonochemistry
Άλλοι παράθυρο τυφλό, γκολφ κλαμπ, εξοπλισμός δερματοστιξιών, anilox κύλινδρος, εξοπλισμός μουσικής, όπλα, ηλεκτρονική, κ.λπ.

 

Άλλα πρότυπα για την επιλογή σας:

Πρότυπο Μέγεθος δεξαμενών Μέγεθος μονάδων Όγκος Πραγματική υπερηχητική δύναμη Εκτιμημένη υπερηχητική δύναμη Υπερηχητική συχνότητα Δύναμη θέρμανσης Χρόνος Θερμάστρα
LxWxH (χιλ.) LxWxH (χιλ.) (λ) (ψ) (ψ) (kHz) (ψ) (Λ.) (℃)
Φυματίωση-50 150x135x100 175x160x210 2 50 60 40 150 1-30 0-80
Φυματίωση-100 240x135x100 265x165x220 3.2 100 120 150
Φυματίωση-150A 300x150x100 325x180x225 4.5 150 180 300
Φυματίωση-150B 300x150x150 325x180x280 6.5 150 180 300
Φυματίωση-200 300x240x150 325x265x280 10.8 200 240 450
Φυματίωση-300 330x300x150 360x325x285 15 300 360 450
Φυματίωση-400 500x300x150 530x325x285 22 400 480 600
Φυματίωση-500 500x300x200 530x325x325 30 500 600 600

 

Ψηφιακός ιατρικός υπερηχητικός καθαριστής

Η ψηφιακή σειρά ιατρικού υπερηχητικού καθαριστή μας είναι με τις ψηφιακές αναγνώσεις των οδηγήσεων του χρονομέτρου καθώς επίσης και του ελεγκτή θερμοκρασίας. Οι μηχανές έρχονται με βασισμένη την στον μικροεπεξεργαστή υπερηχητική γεννήτρια που εγκαθίσταται μέσα στις καθαρίζοντας μηχανές με αυτόν τον τρόπο που σώζουν πολύ διάστημα και που κάνουν το μηχανές ενός τις καθαρίζοντας applicaion benchtop.

Ο ψηφιακός ιατρικός υπερηχητικός καθαριστής μας κρατά ψηλά - 25-30 liers του capcity νερού και μπορεί να καθαρίσει όλους τους τύπους χειρουργικών instuments μέσα σε 3-5 λεπτά από τις εφαρμογές. Η μηχανή είναι πολύ πρακτική και εύκολο να λειτουργηθεί και να έρθει με ένα καλάθι πλέγματος ανοξείδωτου. Χρησιμοποιούμε το σώμα SS γιατί όλες οι μηχανές μας κάνουν.

Ο ψηφιακός ιατρικός υπερηχητικός καθαριστής χρησιμοποιείται στις μονάδες CSSD, τις κλινικές, τα νοσοκομεία OTs, τα εργαστήρια και άλλες θέσεις.

Αίτημα

 

Υπερηχητικός καθαριστής νοσοκομείων

Είμαστε ένας από τους κύριους κατασκευαστές, τους προμηθευτές και τους εξαγωγείς του νοσοκομείου και των ιατρικών υπερηχητικών καθαρίζοντας μηχανών. Έχουμε τον τυποποιημένο υπερηχητικό καθαριστή 30 μας Lites που έχει 600 Watt της υπερηχητικής δύναμης. έρχεται με τον ψηφιακό ελεγκτή θερμοκρασίας καθώς επίσης και το ψηφιακό χρονόμετρο.

Το ψηφιακό χρονόμετρο είναι διευθετήσιμες ώρες του συνεχούς τρεξίματος της μηχανής ενώ ο ψηφιακός ελεγκτής θερμοκρασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θέσει τη θερμοκρασία του υγρού από 0-80 βαθμούς CEL. Η μηχανή αποτελείται από το μέταλλο SS 316 με το φύλλο 2mm thinkess.

 

 

Εφαρμογή:

Υγειονομική περίθαλψη Οδοντικά και χειρουργικά όργανα, οπτική, podiatry, γενική πρακτική, νοσοκομεία, ιατρικά συστατικά
Κατασκευή: Αεροδιαστημικός, φαρμακευτικός, υπεράσπιση, ιατρικές συσκευές και ορθοπεδικά μοσχεύματα, αυτοκίνητος, θαλάσσιος, διήθηση, σχήμα, τρόφιμα και ποτό, λήξη επιφάνειας επένδυσης, ημιαγωγοί, τεχνολογία εκτύπωσης και εξοπλισμός.
Συντήρηση Αυτοκίνητη συντήρηση, κοσμήματα & ρολόγια, εργαλεία, όπλα, ανταλλάκτες θερμότητας, αέριο ελαίου, εμπορικός λέβητας καφέ
Εργαστήριο Επιστημονική έρευνα, μίξη, διάσπαση κυττάρων, εξαγωγή, φαρμακευτικό Sonochemistry
Άλλοι παράθυρο τυφλό, γκολφ κλαμπ, εξοπλισμός δερματοστιξιών, anilox κύλινδρος, εξοπλισμός μουσικής, όπλα, ηλεκτρονική, κ.λπ.

 

RFQ

 

Q - Πώς λέω εάν ο υπερηχητικός καθαριστής μου εργάζεται δεξιά;

Δεν υπάρχουν κανένα παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο για την αξιολόγηση της απόδοσης ενός υπερηχητικού καθαριστή. Διάφορες μέθοδοι είναι διαθέσιμες που θα ανιχνεύσει τις καθημερινές παραλλαγές στη σχετική υπερηχητική ένταση. Η κλασική «δοκιμή φύλλων αλουμινίου αργιλίου,» αφαιρώντας το γραφίτη από μια κεραμική επιφάνεια και οι διάφορες συσκευές hydrophone-τύπων είναι ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη για το σκοπό αυτό. Κατά χρησιμοποίηση οποιωνδήποτε από αυτούς, την είναι σημαντικό να αναπαραχθούν οι όροι όσο το δυνατόν περισσότερο να βεβαιωθεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή δείχνει μια αληθινή παραλλαγή στην υπερηχητική απόδοση και δεν συσχετίζεται με μια αλλαγή στη θερμοκρασία, την εδαφολογική φόρτωση, τη χημική συγκέντρωση ή οποιεσδήποτε από διάφορες άλλες μεταβλητές. Για τις κρίσιμες εφαρμογές και όπου η πείρα είναι διαθέσιμη, μια εναλλακτική προσέγγιση είναι να αξιολογήσει τον όρο μετατροπέων με τη μέτρηση της ικανότητας και της αντίστασής του και να ελέγξει τη δύναμη γεννητριών με τη μέτρηση του ρεύματος εισαγωγής του, τη δύναμη εισαγωγής ή τη δύναμη παραγωγής. Εάν τα χαρακτηριστικά μετατροπέων είναι μέσα στις προδιαγραφές και εάν η γεννήτρια σύρει τη σωστή δύναμη από τις γραμμές εναλλασσόμενου ρεύματος ή παραδίδει τη σωστή δύναμη στους μετατροπείς, η πιθανότητα ότι ο υπερηχητικός καθαριστής εργάζεται δεξιά είναι πολύ υψηλή.

SS304 οδοντικό υπερηχητικό καθαρότερο υπερηχητικό χειρουργικό όργανο καθαρότερο 6.5L 0

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885