Ανοξείδωτου υπερηχητικός καθαριστής ημιαγωγών θερμαστρών δεξαμενών ψηφιακός

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AG SONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Φυματίωση-500
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pcs/carton
Χρόνος παράδοσης: 3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 3000pcs/μήνα
Ικανότητα δεξαμενών: 30L μέγεθος δεξαμενών: 500*300*200mm
Υλικό δεξαμενών: SUS304 Υπερηχητική δύναμη: 500W
όνομα: Υπερηχητικός καθαριστής ημιαγωγών Χρονόμετρο: 130min διευθετήσιμο
Υψηλό φως:

Ψηφιακή υπερήχων καθαρότερα

,

Υπερηχητικός καθαριστής Benchtop

 

Ανοξείδωτου υπερηχητικός καθαριστής ημιαγωγών θερμαστρών δεξαμενών ψηφιακός

 

Οφέλη του ημιαγωγού καθαρισμού με έναν υπερηχητικό καθαριστή

Η ηλεκτρονική είναι παντού
Και ο καθαρισμός ηλεκτρονικής είναι μεγάλη επιχείρηση

Η ηλεκτρονική και οι ηλεκτρικές συσκευές γίνονται πολύ βρώμικες με τη συνεχή χρήση. Εάν όχι η διατηρημένη κατάλληλα ηλεκτρονική θα αρχίσει να δυσλειτουργεί. Δεδομένου ότι ο ρύπος ενισχύει, οι ανεμιστήρες στους υπολογιστές δεν θα δροσίσουν τη μονάδα αρκετά, τα τηλεοπτικά κανάλια και οι στερεοφωνικοί δέκτες θα χάσουν την τραγανούς εικόνα και τον ήχο τους και τα κλειδιά στα πληκτρολόγια θα κολλήσουν και δεν θα λειτουργήσουν κατάλληλα. Μόνο τα ΗΧΙΤΙΚΆ υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα άργυρου μπορούν να καθαρίσουν την ηλεκτρονική και τις συσκευές και να τις αποκαταστήσουν στις συνθήκες εργασίας.

 

Ένα αναπόφευκτο γεγονός για το μοντέρνο κόσμο μας είναι ότι η ηλεκτρονική μας περιβάλλει. Άσχετα από εάν είναι υπό μορφή προσωπικών Η/Υ, τηλέφωνα κυττάρων, iPads, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα εργαλεία, τα μηχανήματα, τα παιχνίδια, κ.λπ., ηλεκτρονική είναι παντού.

Ένα άλλο αναπόφευκτο γεγονός είναι ότι, με τη χρήση, ηλεκτρονική πάρτε πολύ βρώμικος. Ο ρύπος και άλλοι μολυσματικοί παράγοντες είναι περισσότερο από μια δυσχέρεια. Εάν όχι καθαρισμένος κατάλληλα, ο ρύπος στα ηλεκτρονικά συστατικά μπορεί να προκαλέσει τη συσκευή:

Προκειμένου να προστατευθούν οι χρήστες, συντηρήστε τα στοιχεία και κρατήστε την κοινωνία ομαλά, είναι πολύ σημαντικό για την ηλεκτρονική όλων των τύπων όχι μόνο να καθαριστεί τακτικά, αλλά να καθαριστεί λεπτομερώς.

 

Αλλά πώς καθαρίζετε λεπτομερώς την ηλεκτρονική;

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκουπίζουν απλά έξω από τη συσκευή ή χρησιμοποιούν ένα κενό για να απορροφήσουν (ή το συμπιεσμένο αέρα για να φυσήξει) μακριά τη σκόνη. Δυστυχώς, αυτές οι μέθοδοι δεν είναι απλά αρκετές. Με κάθε μέθοδο, ο ρύπος μεγάλων ποσών αφήνεται στις μικροσκοπικές ρωγμές κάτω από τα κουμπιά, γύρω από τα τσιπ υπολογιστή, μεταξύ των καλωδίων και άλλων συστατικών. Επιπλέον, αυτές οι μέθοδοι καθαρίζουν μόνο αυτό που είναι εύκολα ορατό που είναι ακριβώς ένα μικρό μέρος αυτό που πρέπει να καθαριστεί, και να κάνει λίγα για να αποβάλει τα πετρέλαια, τους ιούς και τα βακτηρίδια, κ.λπ.

 

Ultrasonics, ο μόνος τρόπος να καθαριστεί λεπτομερώς η ηλεκτρονική

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να εξασφαλιστεί ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές και τα συστατικά καθαρίζονται λεπτομερώς, απολυμαμένος και έτοιμος να επιστραφούν στην υπηρεσία και εκείνος ο τρόπος είναι με Ultrasonics.

Με Ultrasonics, ο ρύπος, το λίπος, τα βακτηρίδια, η αιθάλη και οποιοιδήποτε άλλοιδήποτε μολυσματικοί παράγοντες αφαιρούνται εντελώς από το στοιχείο χωρίς την απώλεια απόδοσης. Στην πραγματικότητα, με την κατάλληλη κατάρτιση, τα περισσότερα στοιχεία μπορούν να καθαριστούν σε λιγότερο από δύο λεπτά και να επιστραφούν στην υπηρεσία μόλις η ξήρανση είναι πλήρης.

Βήματα στον ημιαγωγό καθαρισμού με έναν υπερηχητικό καθαριστή

 1. Γεμίστε την αίθουσα με τον καθαρίζοντας διαλύτη
 2. Σημειώστε ότι το νερό πρέπει να είναι καυτό. Ιδανικά, θα χρησιμοποιούσατε έναν υπερηχητικό καθαριστή με μια θερμάστρα.
 3. Τρέξτε έναν pre-cleaning κύκλο
 4. Καταδυθείτε τον ημιαγωγό στον καθαρίζοντας διαλύτη
 5. Τρέξτε τον καθαρίζοντας κύκλο
 6. Αφότου ο κύκλος είναι πλήρης, αφαιρέστε τα στοιχεία από το καλάθι μερών και ξεπλύντε τη λύση από τα στοιχεία
 7. Μετά από να ξεπλύνει βουρτσίστε τα κομμάτια με μια μαλακός-ανορθωμένη βούρτσα. Πληρώνοντας τη ειδική προσοχή στο βούρτσισμα γύρω από τα νύχια και τις κορώνες που κρατούν τους πολύτιμους λίθους ή τα διαμάντια σε ισχύ.
 8. Ολοκληρώστε με ένα τελικό ξέβγαλμα. Τοποθετήστε theS το emiconductor στο νερό μόνο και ξεράνετε με ένα μαλακό ύφασμα μόλις ο κύκλος ξεβγαλμάτων είναι πλήρης.

 

Προδιαγραφές:

Προδιαγραφές προϊόντων:

Πρότυπο Φυματίωση-500
Υπερηχητική συχνότητα 40.000 Hz
Υλικό SUS304
Ικανότητα δεξαμενών 30L
Υπερηχητική δύναμη 500 W
Θέρμανση της δύναμης 600W ισχυρή δύναμη, γρήγορα που θερμαίνει
Χρονόμετρο 1-30min διευθετήσιμος
Θερμάστρα 0-80C διευθετήσιμος
Μέγεθος μονάδων 530 X 325 X 325 χιλ. (Λ Χ W Χ Χ)
Μέγεθος δεξαμενών 500 X 300 X 200 χιλ. (Λ Χ W Χ Χ)
Μέγεθος συσκευασίας 635 X 405 X 390 χιλ. (Λ Χ W Χ Χ)
N.W. 14 κλ
G.W. 15,6 κλ
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Εναλλασσόμενο ρεύμα 100 ~ 120V, 50/60Hz
Εναλλασσόμενο ρεύμα 220 ~ 240V, Hz 50/60

 

 

Υπερηχητικοί καθαριστές

Ένας υπερηχητικός καθαριστής είναι η ιδανική μέθοδος για και τα λεπτά στοιχεία, η οποία κάνει το κόσμημα έναν τέλειο υποψήφιο για αυτήν την μεθοδολογία. Ο καθημερινός ρύπος και grime, τα ελαιούχα υπολείμματα και ακόμη και το ρουζ jewelers (μια ένωση για το κόσμημα καθαρισμού και buffing) μπορούν να αφαιρεθούν από τις μικροσκοπικές ρωγμές και τα κρυμμένα περάσματα αυτών των στοιχείων. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού είναι ιδανική επειδή ο εξοπλισμός μπορεί να προσαρμοστεί στην κατάλληλες αναλογία και τη συχνότητα που απαιτούνται για να καθαρίσει αλλά να μην βλάψει τα στοιχεία. Αυτό είναι ένα από τα τοπ οφέλη του υπερηχητικού καθαρισμού.

 

Πώς ένας υπερηχητικός καθαριστής εργάζεται για να καθαρίσει το κόσμημα

οι ειδικοί διαλύτες που σχεδιάζονται για το κόσμημα καθαρισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντούτοις τα πολύ καλά αποτελέσματα μπορούν επίσης να επιτευχθούν με τη χρησιμοποίηση του νερού και ενός ευνοϊκού για το περιβάλλον χαμηλού προϊόντος καθαρισμού pH. Χαμηλό pH ή υπερβολικά - οι υψηλές χημικές ουσίες pH πρέπει να αποφευχθούν. Αυτές οι επιθετικές χημείες σε σχέση με με τη θερμότητα και την υπερηχητική δραστηριότητα μπορούν ενδεχομένως να προκαλέσουν τη ζημία στα λεπτά κομμάτια.

Στη διαδικασία καθαρισμού, τα στοιχεία καταδύονται στον καθαρίζοντας διαλύτη. Η ένταση του καθαριστή καθώς επίσης και η θερμότητα της λύσης πρέπει να ρυθμιστούν για να δεσμεύσουν επιτυχώς την εφαρμογή. Οι υπερηχητικοί καθαριστές εργάζονται γρήγορα για να αφαιρέσουν εντελώς το ρύπο και άλλη μόλυνση μέσω μιας διαδικασίας δημιουργίας κοιλότητας.

Το κόσμημα καθαρίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως άλλα στοιχεία. Τα στοιχεία καταδύονται σε έναν ευγενή διαλύτη και η διαδικασία καθαρισμού στέλνει τα υπερηχητικά κύματα μέσω της λύσης που δημιουργεί τις φυσαλίδες που καθαρίζουν μακριά όλο το ρύπο και grime την προσκόλληση στην επιφάνεια του κοσμήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο σύντομος μικρός καθαρισμός δύο έως τρία είναι όλα αυτά απαιτείται για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

 

 

Σχεδιάζουμε επίσης και κατασκευάζουμε τα συστήματα συνήθειας για τις μοναδικές εφαρμογές και μπορούμε να παρέχουμε τα συστατικά για να μετατρέψουμε ή να αναβαθμίσουμε μια υπάρχουσα δεξαμενή. Εάν χρειάζεστε ένα σύστημα για να καθαρίσετε τα ρουλεμάν ή την κεραμική, τους οφθαλμικούς φακούς ακρίβειας ή τις μηχανικές συνελεύσεις κατασκευής, έχουμε ένα σύστημα που παρέχει σε σας τα αποτελέσματα.

εργαστηριακός υπερηχητικός καθαριστής, συμπεριλαμβανομένου υψηλής συχνότητας υπολογιστών γραφείου υπερηχητικού καθαριστή εργαστηρίων υπολογιστών γραφείου εργαστηρίων του υπερηχητικού καθαρότερου, χαμηλής συχνότητας με τη θερμάστρα και του χαμηλής συχνότητας καθαριστή εργαστηρίων υπολογιστών γραφείου υπερηχητικού.

 

Περιγραφή προϊόντων

Συνοπτική εισαγωγή του tabletop υπερηχητικού καθαριστή:

 • Tabletop χαμηλός-κόστους υπερηχητικοί καθαρισμός και μέρη που πλένουν τον εξοπλισμό
 • Χρησιμοποιημένος για να αφαιρέσει ουσιαστικά οποιοδήποτε μολυσματικό παράγοντα με το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού
 • Πετρέλαιο, ψυκτικό μέσο, τσιπ μετάλλων και αφαίρεση πρόστιμων
 • Για τον καθαρισμό των μερών μετάλλων και τον περισσότερο άλλο καθαρισμό ακρίβειας
 • Μέρη που καθαρίζουν, καθαρισμός φορμών εγχύσεων, υπερηχητικά degreasers, κ.λπ.
 • Άριστη υπερηχητική απόδοση
 • Η ικανότητα δεξαμενών προέρχεται από 2-30L
 • Τα ψηφιακά πρότυπα > μηχανικά πρότυπα > τροφοδοτούν τα διευθετήσιμα πρότυπα

Πώς ο υπερηχητικός καθαρισμός λειτουργεί;

Δημιουργία κοιλότητας

Το αντίθετο στη δημοφιλή πεποίθηση, δημιουργία κοιλότητας είναι η δύναμη πίσω από τον υπερηχητικό καθαρισμό. Δεν είναι τα υγιή κύματα που τρίβουν το μέρος καθαρό – είναι η οργάνωση διαδικασίας δημιουργίας κοιλότητας από τα υγιή κύματα που τρίβουν το μέρος καθαρό.

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας κοιλότητας, οι φυσαλίδες μικρό-μεγέθους διαμορφώνουν και γίνονται οφειλόμενες στα εναλλασσόμενα κύματα θετικής και αρνητικής πίεσης σε μια λύση. Οι φυσαλίδες που υποβάλλονται σε αυτά τα εναλλασσόμενα κύματα πίεσης συνεχίζουν να αυξάνονται έως ότου φθάνουν στο ηχηρό μέγεθος. Ακριβώς πριν από την κατάρρευση φυσαλίδων, υπάρχει ένα τρομερό ποσό της ενέργειας που αποθηκεύεται μέσα στη φυσαλίδα.

Οι θερμοκρασίες μέσα σε μια cavitating φυσαλίδα μπορούν να φθάσουν σε 9,900F με τις πιέσεις μέχρι 500 ATM. Το γεγονός κατάρρευσης, όταν εμφανίζεται κοντά σε μια σκληρή επιφάνεια, αλλάζει τη φυσαλίδα σε ένα αεριωθούμενο ένα δέκατο το μέγεθος φυσαλίδων, στο οποίο τα ταξίδια επιταχύνονται σε 400 km/hr προς τη σκληρή επιφάνεια. Με το συνδυασμό πίεσης, θερμοκρασίας και ταχύτητας, το αεριωθούμενο αεροπλάνο ελευθερώνει τους μολυσματικούς παράγοντες από τους δεσμούς τους με το υπόστρωμα. Λόγω του εγγενώς μικρού μεγέθους του αεριωθούμενου αεροπλάνου και της σχετικά μεγάλης ενέργειας, ο υπερηχητικός καθαρισμός έχει τη δυνατότητα να φθάσει στις μικρές ρωγμές και να αφαιρέσει τα παγιδευμένα χώματα αποτελεσματικά.

 

Ανακοινώσεις:

 

 Καθαρότερο καθαρίζοντας ψηφιακό υπερηχητικό λουτρό γυαλιού κοσμήματος εξοπλισμού 2L 50W 40KHZΑνοξείδωτου υπερηχητικός καθαριστής ημιαγωγών θερμαστρών δεξαμενών ψηφιακός 1

Ανοξείδωτου υπερηχητικός καθαριστής ημιαγωγών θερμαστρών δεξαμενών ψηφιακός 2

 

Εφαρμογή:

Υγειονομική περίθαλψη Οδοντικά και χειρουργικά όργανα, οπτική, podiatry, γενική πρακτική, νοσοκομεία, ιατρικά συστατικά
Κατασκευή: Αεροδιαστημικός, φαρμακευτικός, υπεράσπιση, ιατρικές συσκευές και ορθοπεδικά μοσχεύματα, αυτοκίνητος, θαλάσσιος, διήθηση, σχήμα, τρόφιμα και ποτό, επένδυση & λήξη επιφάνειας, ημιαγωγοί, τεχνολογία εκτύπωσης και εξοπλισμός.
Συντήρηση Αυτοκίνητη συντήρηση, κοσμήματα & ρολόγια, εργαλεία, όπλα, ανταλλάκτες θερμότητας, πετρέλαιο & αέριο, εμπορικός λέβητας καφέ
Εργαστήριο Επιστημονική έρευνα, μίξη, διάσπαση κυττάρων, εξαγωγή, φαρμακευτικό Sonochemistry
Άλλοι παράθυρο τυφλό, γκολφ κλαμπ, εξοπλισμός δερματοστιξιών, anilox κύλινδρος, εξοπλισμός μουσικής, όπλα, ηλεκτρονική, κ.λπ.

 

 

Ξέρουμε ότι η φήμη σας εξαρτάται από να καθαρίσει τα μέρη αποτελεσματικά και αποδοτικά. Ultrasonics διεθνές μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό είδος υπερηχητικού καθαριστή για τις ανάγκες βιομηχανίας μοτοσικλετών σας.

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, Ultrasonics διεθνές έχει βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την αποδοτικότητα με την παροχή των πελατών τους τον υπερηχητικό καθαρίζοντας εξοπλισμό που χαρακτηρίζουν τις πιό πρόσφατες προόδους στην τεχνολογία σκουπισμάτων κυμάτων. Ο υπερηχητικός καθαρίζοντας εξοπλισμός μας έχει μια φήμη για την αξιοπιστία και τη μακροζωία. Η χρησιμοποίηση του κατάλληλου υπερηχητικού καθαρίζοντας εξοπλισμού κερδίζει χρήματα και βελτιώνει τις διαδικασίες καθαρισμού. Τα αποτελέσματα καθαρισμού θα είναι μετρημένα καλύτερα και ο λιγότερος χρόνος θα απαιτηθεί για να ολοκληρώσει τη διαδικασία καθαρισμού. Οι αριθμοί παραγωγής ανεβαίνουν και οι ώρες εργασίας πηγαίνουν κάτω εντυπωσιακά επειδή τα πολλαπλάσια μέρη μπορούν να εξεταστούν ταυτόχρονα.

Ανοξείδωτου υπερηχητικός καθαριστής ημιαγωγών θερμαστρών δεξαμενών ψηφιακός 3

Ανοξείδωτου υπερηχητικός καθαριστής ημιαγωγών θερμαστρών δεξαμενών ψηφιακός 4

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885