Μας ελάτε σε επαφή με
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18928856885

WhatsApp : +8618928856885

Πώς ο υπερηχητικός καθαρισμός σας έχει ωφελήσει;

November 16, 2020

 

Πώς ο υπερηχητικός καθαρισμός σας έχει ωφελήσει;

 

«Επιταχύνει πραγματικά τη διαδικασία απολύμανσης και το προσωπικό μας δεν έχει το χέρι να τρίψει τον εξοπλισμό, έτσι αφαιρεί μια φάση της διαδικασίας και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών βελόνων. Η μηχανή κάνει όχι μόνο την εργασία του καθαρισμού καθεμίας, επειδή είναι ψηφιακή αυτό διατηρεί ένα πραγματικά καλό αρχείο των διαδικασιών καθαρισμού για την κλινική διακυβέρνηση, έλεγχος, και διαγώνια πρωτόκολλα μόλυνσης.»

 

Πώς συγκρίνει με άλλες μεθόδους καθαρισμού που εσείς έχει χρησιμοποιημένος;

 

«Προγραμματίσαμε αρχικά να πάρουμε ένα disinfector πλυντηρίων, αλλά δεν σκεφτήκαμε ότι ήταν σημαντική επένδυση έναντι του υπερηχητικού καθαριστή. Η ποιότητα είναι εκεί, ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μας και έχουμε τα αρχεία για να υποστηρίξουμε αυτό. Η αξιοπιστία του υπερηχητικού καθαριστή είναι μεγάλη, έχω εργαστεί σε άλλες θέσεις που είχαν τα ζητήματα με τα disinfectors πλυντηρίων και παίρνουν πολλή ώρα, ο υπερηχητικός καθαριστής είναι πολύ αποδοτικότερος.»

 

Θα το συστήνατε σε άλλοι στη βιομηχανία;

 

«OH ναι θα σύστηνα σίγουρα, ειδικά η ιδιαίτερη μονάδα που έχουμε. Όταν συντηρήσει καταγράφει τις δοκιμές που χρειαζόμαστε που είναι μια πολύ καλύτερη μέθοδος από το προσωπικό μας που παίρνει το χρόνο να κάνει η ντεμοντέ μέθοδος δοκιμών φύλλων αλουμινίου, είναι ακριβώς τόσο αποδοτικό και αξιόπιστο.»

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς ο υπερηχητικός καθαρισμός σας έχει ωφελήσει;  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς ο υπερηχητικός καθαρισμός σας έχει ωφελήσει;  1