Το εμπορικό ανοξείδωτο κουζινών ενυδατώνει τη δεξαμενή με το καλάθι και χρησιμοποιημένος ο καπάκι μίνι τύπος καφέδων Resturants ενυδατώνει τα τρόφιμα δεξαμενών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Agsonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: T-168
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10-20 ημερών
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs/month
Υλικό: Από ανοξείδωτο χάλυβα 304 μοντέλο: Τ-248L
Ικανότητας: Ο μίνι τύπος ενυδατώνει τη δεξαμενή εφαρμογή: Αφαίρεση σκουριάς πετρελαίου
σόμπα: 20-80℃ διευθετήσιμος Λειτουργία: Καφέδες Resturants
Για το χρόνο εργασίας: Εργασίες 24hours 7days Δεξαμενή: Διπλάσιο που περιτοιχίζεται που μονώνεται
Υψηλό φως:

stainless steel soak tank

,

oven cleaning dip tank

 

Το εμπορικό ανοξείδωτο κουζινών ενυδατώνει τη δεξαμενή με το καλάθι και χρησιμοποιημένος ο καπάκι μίνι τύπος καφέδων Resturants ενυδατώνει τα τρόφιμα δεξαμενών

Μειώστε τις δαπάνες για τις πλύσιμο-επάνω χημικές ουσίες & Degreasers

Η κουζίνα ενυδατώνει τις δεξαμενές θα ελαχιστοποιήσει εάν όχι θα αφαιρέσει οποιαδήποτε ανάγκη να συνεχίσει τον επικίνδυνο ψεκασμό στα καυστικά απορρυπαντικά και ακριβά degreasers. Υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση κόστους που υπάρχει με τη μείωση αυτών των τρεχόντων γενικών εξόδων κουζινών. Πιστεύουμε ότι η αποταμίευση $500 συν δεν είναι μη ρεαλιστική να αναμείνει εδώ να καθαρίσει τα μικρά εμπορεύματά σας.

Δαπάνες αντικατάστασης

Γιατί η απόρριψη λέρωσε βαριά το μαγειρεύοντας εξοπλισμό μια τέτοια πίτσα φιλτράρει τα τηγάνια φύλλων και sauté τα τηγάνια κ.λπ. και τα νέα στοιχεία αγορών. Είστε που ρίχνετε απλά τα καλά χρήματα κάτω ο αγωγός; Γιατί όχι μόνο rejuvenate τα μικρά εμπορεύματά σας ενυδατώνουν τη δεξαμενή;

Beware των αξιώσεων αποζημιώσεων χώρων εργασίας

Πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις εμπορικές κουζίνες για να καθαρίσουν τα μαγειρεύοντας εργαλεία είναι πολύ καυστικά. Είναι ένα γεγονός μια καθημερινή αξίωση αποζημιώσεων εργαζομένων ως αποτέλεσμα της χρησιμοποίησης μιας επικίνδυνης χημικής ουσίας μπορεί και θα κοστίσει εσείς αφθονία! Γιατί πιθανότητα αυτό – πάρτε μια κουζίνα ενυδατώνει τη δεξαμενή.

Η κουζίνα ενυδατώνει τις δεξαμενές AKA (επίσης γνωστές όπως)

Πέστε αντίο στο δύσκολο καθαρισμό

Κουράζεστε της σπατάλης της εργασίας στα σκληρός--καθαρά στοιχεία κουζινών όπως τα εργαλεία, τα ράφια, οι σχάρες, τα τηγάνια, τα δοχεία, και τα φίλτρα κουκουλών; Ευτυχώς, οι πλήρως επικυρωμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας SOAK στη ΔΕΞΑΜΕΝΗ έχουν βρεί έναν τρόπο να επιλυθεί αυτό! Soak μας το πρόγραμμα υπηρεσιών δεξαμενών προσφέρει μια λύση που σχεδιάζεται συγκεκριμένα για την ενυδάτωση εκείνων των σκληρός--καθαρών εργαλείων κουζινών και dishware. Απλά τοποθετήστε τα βρώμικα στοιχεία κουζινών σας ενυδατώνει τη δεξαμενή ολονυκτίς, αφαιρεί τους το πρωί, και το ξέβγαλμα.

Χρήση και αποθήκευση

Soak μας οι δεξαμενές είναι συνήθεια με σκοπό σε μέγεθος να ταιριάξει και τις δύο μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις. Έχουμε 2 δεξαμενές μεγέθους στην προσφορά να ταιριάξουν και οι μικρές ή μεγάλες εμπορικές κουζίνες. Για τα κανονικά μικρότερα στοιχεία, γεμίστε απλά τη δεξαμενή στο επιθυμητό επίπεδο για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας. Για τα μικρά ή μεγάλα στοιχεία όπως τα εμπορικά φίλτρα λιπών, τα μεγάλα δοχεία, τα τηγάνια και οι δίσκοι ψησίματος. Για τη μέγιστη χρήση, γεμίστε τη δεξαμενή 15cm κάτω από την κορυφή. Αν και το ευρύχωρο εσωτερικό, οι δεξαμενές μας έχει σχεδιαστεί για να εγκαταστήσει τακτοποιημένα κάτω από οποιαδήποτε τυποποιημένη εμπορική κορυφή πάγκων κουζινών.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενυδατώνουν τις δεξαμενές;

Ξεχάστε την πληρωμή των διαρκών δαπανών για την καθαρίζοντας υπηρεσία φίλτρων κουκουλών σειράς είναι πολύ εύκολο και απλός να μόνος-καθαρίσει τα φίλτρα σας στο σας ενυδατώστε τη δεξαμενή. Αποβάλτε το χρόνο εργασίας στο τρίψιμο των δίσκων ψησίματος, των δοχείων, των τηγανιών, των εργαλείων κ.λπ. λουριών ψησίματος. Οι δεξαμενές μας είναι τόσο αποδοτικές, ξαναγεμίζοντας τις δεξαμενές μας απαιτείται μόνο μια φορά το μήνα. Αποταμίευση στο νερό που απαιτείται με τη συνεχή πλύση χεριών. Το πιο σημαντικό, ενυδατώστε τη δεξαμενή σας δίνει την ελευθερία της διατήρησης έναν υγιούς.

 

Οφέλη

Μια λειτουργία προσώπων με το χέρι - κρατημένος έλεγχος

Ρουλεμάν φορτίων 260 κλ

OH&S υποχωρητικός, καθιστώντας το workpalce ασφαλέστερο

Εύκολα φορτίο μέχρι 15 φίλτρα κουκουλών σειράς

Σφραγίδα νεοπρενίου κάτω από το καπάκι που κρατά τη θερμότητα μέσα και που μειώνει τις δαπάνες δύναμης.

Ανοξείδωτο βαθμού τροφίμων με ένα διπλό μονωμένο πλαίσιο που επιτρέπει τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας

Καπάκι δοκών στέγης αερίου, που κάνει το άνοιγμα και το κλείσιμο ασφαλέστερο

Βαρέων καθηκόντων κλειδώσιμοι κάστορες

Υπερφόρτωση που κόβεται αυτόματη

Διακόπτης ορίου

 

Προδιαγραφές:

Πρότυπο Όγκος Μέγεθος δεξαμενών (χιλ.) Μέγεθος μονάδων (χιλ.) Μέγεθος καλαθιών (χιλ.)
TS-168 168L 655*410*625 755*510*785 605*390*595
TS-211 211L 750*450*625 850*550*785 700*430*595
TS-258 258L 890*480*605 990*580*800 840*460*575
TS-274 274L 840*480*680 940*580*875 790*460*650
TS-388 388L 1080*460*680 1480*560*875 1060*440*650
TS-483 483L 1365*520*680 1465*620*875 1315*500*650

 

Μικρή δεξαμενή: κατάλληλος για τα fitlers θόλων, τις κορυφές σχαρών, τα τηγάνια και τους μικρούς δίσκους.

Μέση δεξαμενή (δημοφιλές μέγεθος): κατάλληλος για τα πολυάσχολα μέσου μεγέθους τηγάνια και τους μεγάλους δίσκους & τα ράφια φούρνων.

Μεγάλη δεξαμενή: κατάλληλος για τα λιπαρούς φίλτρα, τα δοχεία, τους δίσκους ψησίματος, κ.λπ.,

Από 10 γαλόνια σε 90 γαλόνια προσφέρουμε επίσης τα μεγέθη συνήθειας για τις μεγαλύτερες εφαρμογές.

Το διαφορετικό μέγεθος δεξαμενών είναι διαθέσιμο, προσφέρουμε επίσης τα μεγέθη συνήθειας για τις μεγαλύτερες εφαρμογές.

 

Η θερμάστρα παραμένει από 75%-80% του χρόνου

Βουλώματα στην κανονική έξοδο τοίχων

ΥΔΡΑΥΛΙΚΆ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ

Γίνοντας από το ανοξείδωτο εμπορικού βαθμού

Πλήρως μονωμένος

Θερμοστατικά ελεγχόμενος

Εργασίες 24/7

ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ:

Η κουζίνα ενυδατώνει τις δεξαμενές μειώνει τις δαπάνες ΗΠΑ $2000 επάνδρωσης – ΗΠΑ $6.000 το χρόνο!

Ενυδατώστε τις δεξαμενές μειώνει τα λειτουργούντα γενικά έξοδα με την εξάλειψη όλων που τρίβουν για να αφαιρέσει τον άνθρακα και το λίπος στηρίζεται το UPS στα καθημερινά εμπορεύματα μαγείρων. Εάν μπορείτε να αποβάλετε μόνο μια ώρα ανά ημέρα του χρόνου προσωπικού που ξοδεύεται στον καθαρισμό των μαγειρεύοντας εργαλείων, θα μπορούσατε να σώσετε παραπάνω από $3.000 κατά τη διάρκεια ενός έτους. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες κουζίνες θα σπαταλήσουν προς το παρόν 2 έως 3 ώρες ατόμων ανά ημέρα στις προσπάθειες να καθαριστούν τα εμπορεύματα μαγείρων τους. Η ετήσια αποταμίευση εργασίας σας μόνο θα πληρώσει περισσότερο από γιατί μας ενυδατώστε τη δεξαμενή.

 

Τι είναι μια Soak δεξαμενή;

Η κουζίνα ενυδατώνει τις δεξαμενές κατασκευάζεται από το ανοξείδωτο 304 βαθμού. Κάθε ηλεκτρική ανεξάρτητη δεξαμενή είναι διπλό ξεφλουδισμένο, πλήρως μονωμένος και είναι εξοπλισμένη με τη φωτισμένη ψηφιακή ελεγχόμενη θερμοστάτη της. Οι δεξαμενές περιλαμβάνουν:

Αφήστε τη Soak δεξαμενή να κάνει τη βρώμικη δουλειά

Τα βαθιά καθαρίζοντας απορρυπαντικά μας θα πάρουν την εργασία γίνοντη κάθε φορά. Όταν συνδυάζεται με το ζεστό νερό, γίνεται πολύ οικονομικώς αποδοτικό και ενεργό προϊόν καθαρισμού. Ένας κοντός ενυδατώνει σε αυτό το υγρό σε μια ελεγχόμενη θερμοκρασία γύρω από 85C/185F, θα αφαιρέσει το λίπος και θα αφαιρέσει τους πιό επίμονους τύπους ανθράκων, το λίπος και το λίπος στηρίζονται το UPS που βρίσκεται συνήθως στο μαγείρεμα και το ψήσιμο του εξοπλισμού.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Ενυδατώστε το degreasers-καλύτερο δεξαμενών ενυδατώνει Degreasers δεξαμενών

Εκτός από ενυδατώστε τις βοήθειες συστημάτων δεξαμενών που εξυπηρετούν/σχετικές με τις την φιλοξενία δαπάνες επιχειρησιακών περικοπών και την αποδοτικότητα αύξησης

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ: Μέχρι €600 το μήνα μπορεί να σωθεί εάν η χειρωνακτική πλύση δοχείων μειώνεται μέχρι μόνο ΜΙΑ ώρα

 

Το εμπορικό ανοξείδωτο κουζινών ενυδατώνει τη δεξαμενή με το καλάθι και χρησιμοποιημένος ο καπάκι μίνι τύπος καφέδων Resturants ενυδατώνει τα τρόφιμα δεξαμενών 0

Το εμπορικό ανοξείδωτο κουζινών ενυδατώνει τη δεξαμενή με το καλάθι και χρησιμοποιημένος ο καπάκι μίνι τύπος καφέδων Resturants ενυδατώνει τα τρόφιμα δεξαμενών 1

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885