Η βιομηχανία ανοξείδωτου θέρμανε τα υπερηχητικά καθαρότερα μέρη άξονα και άξονων χρονομέτρων 30l θερμαστρών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AG SONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TC-500
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pcs/carton
Χρόνος παράδοσης: 3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 3000pcs/μήνα
μοντέλο: θερμαμένος υπερηχητικός καθαριστής μέγεθος δεξαμενών: 500x300x200mm
Υπερηχητική δύναμη: 500W θερμαντική υπερηχητική δύναμη: 600W
Καλάθι SUS: ανοξείδωτο ατσάλι Λειτουργία: Με το χρονόμετρο θερμαστρών
Υψηλό φως:

ultrasonic auto parts cleaner

,

ultrasonic case cleaner

 

Η βιομηχανία ανοξείδωτου θέρμανε τα υπερηχητικά καθαρότερα μέρη άξονα και άξονων χρονομέτρων 30l θερμαστρών

Πώς υπερηχητικές βοήθειες τεχνολογίας στον αποτελεσματικό καθαρισμό της σκουριάς από τα εργαλεία μετάλλων;

Μπορείτε για το πώς υπερηχητική βοήθεια υγιών κυμάτων;

Η τεχνολογία υγιών κυμάτων είναι σήμερα ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους τα στοιχεία όπως τα οξυδωμένα εργαλεία στα σπίτια καθώς επίσης και στις βιομηχανίες.

Αυτά τα υπερηχητικά κύματα δημιουργούν την υψηλή και χαμηλή πίεση στο νερό όπου τα εργαλεία σας θα τεθούν στον υγρό ή καθαρίζοντας διαλύτη. Με αυτούς τους χαμηλό και υψηλή πίεση που προκαλείται λόγω της ποικίλης συχνότητας τα μόρια ρύπου χωρίζουν να καταστήσουν τα εργαλεία σας καθαρός από τη σκουριά και το ρύπο.

Τα υπερηχητικά κύματα χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουν άλλα αντικείμενα μετάλλων επίσης με παρόμοιο τρόπο. Έτσι, εάν ανησυχείτε για τα εργαλεία σας που γερνούν με το χρόνο, πρέπει σίγουρα για την κράτηση τους νεολαίες για άλλα 10 έτη.

Μερικά από τα εργαλεία χεριών είναι η πιό βραβευθείσα κατοχή σας που πρέπει να έχετε κληρονομήσει από τους πατέρες σας. Επίσης εάν τους έχετε αγοράσει οι ίδιοι δοκιμάστε τον υπερηχητικό καθαρισμό σιγουρεύεται ότι τον μεταφέρετε προς τη επόμενη γενιά στους καλύτερους όρους.

 

Οι υπερηχητικοί καθαριστές μπορούν να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί για το μέταλλο και τα πλαστικά μηχανήματα και τα μέρη. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε υπερηχητικά καθαρίζοντας συστημάτων βαρέων καθηκόντων, όλη η κατασκευή ανοξείδωτου. Η στερεά, εύρωστα δομή και το σχέδιο υψηλής τεχνολογίας κάνουν τα υπερηχητικά πλυντήρια μερών μας το καλύτερο στην επιχείρηση.

Σχεδιάζουμε επίσης και κατασκευάζουμε τα συστήματα συνήθειας για τις μοναδικές εφαρμογές και μπορούμε να παρέχουμε τα συστατικά για να μετατρέψουμε ή να αναβαθμίσουμε μια υπάρχουσα δεξαμενή. Εάν χρειάζεστε ένα σύστημα για να καθαρίσετε τα ρουλεμάν ή την κεραμική, τους οφθαλμικούς φακούς ακρίβειας ή τις μηχανικές συνελεύσεις κατασκευής, έχουμε ένα σύστημα που παρέχει σε σας τα αποτελέσματα.

εργαστηριακός υπερηχητικός καθαριστής, συμπεριλαμβανομένου υψηλής συχνότητας υπολογιστών γραφείου υπερηχητικού καθαριστή εργαστηρίων υπολογιστών γραφείου εργαστηρίων του υπερηχητικού καθαρότερου, χαμηλής συχνότητας με τη θερμάστρα και του χαμηλής συχνότητας καθαριστή εργαστηρίων υπολογιστών γραφείου υπερηχητικού.

 

30L προδιαγραφές προϊόντων:

Πρότυπο Φυματίωση-500
Υπερηχητική συχνότητα 40.000 Hz
Υλικό SUS304
Ικανότητα δεξαμενών 30L
Υπερηχητική δύναμη 500 W
Δύναμη θέρμανσης 600W ισχυρή δύναμη, γρήγορα που θερμαίνει
Χρονόμετρο 1-30min διευθετήσιμος
Θερμάστρα 0-80C διευθετήσιμος
Μέγεθος μονάδων 530 X 325 X 325 χιλ. (Λ Χ W Χ Χ)
Μέγεθος δεξαμενών 500 X 300 X 200 χιλ. (Λ Χ W Χ Χ)
Μέγεθος συσκευασίας 635 X 405 X 390 χιλ. (Λ Χ W Χ Χ)
N.W. 14 κλ
G.W. 15,6 κλ
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Εναλλασσόμενο ρεύμα 100 ~ 120V, 50/60Hz
Εναλλασσόμενο ρεύμα 220 ~ 240V, Hz 50/60

 

Γιατί καθαρά μέρη με Ultrasonics;

Η παράδοση και η χρησιμοποίηση των καθαρών μερών είναι όχι πάντα προφανείς. Βεβαίως, κανένας δεν θέλει να χειριστεί ένα βρώμικο μέρος ή να το εγκαταστήσει σε μια κρίσιμη μηχανή, αλλά ο ρύπος, τα συντρίμμια και οι μολυσματικοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν τα προβλήματα για τους κατασκευαστές και να τελειώσουν - χρήστες. Από τη μόνο ματαίωση στα καταστροφικά, βρώμικα μέρη μπορεί να αναγκάσει τα κρίσιμα συστατικά για να υπερβεί τις ανοχές και να αποτύχει ακόμη και τον πολύτιμους εξοπλισμό και την ιδιοκτησία καταστροφής ενώ η μόλυνση (όλα από το λίπος, το πετρέλαιο και τις χημικές ουσίες στους ιούς και τα βακτηρίδια) μπορεί σοβαρά να βλάψει τους χρήστες.

Του Q. «πόσα δεξαμενές ή βήματα διαδικασίας η αίτησή μου θα απαιτήσουν;»
Α. Ο αριθμός βημάτων διαδικασίας που απαιτούνται θα είναι πάντα ο ίδιος υπερηχητικός καθαρισμός, ξέπλυμα, και ξήρανση. Εάν έχετε ήδη το ξέπλυμα και μέσα ξήρανσης, κατόπιν μόνο μια ενιαία υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή, όπως table-top τα συστήματα ή οι single-tank κονσόλες μας, θα απαιτούταν. Εάν δεν έχετε τα μέσα ξεπλύματος και ξήρανσης, κατόπιν ένα πολυβάθμιο καθαρίζοντας σύστημα που περιλαμβάνει τις πολλαπλάσιες δεξαμενές επεξεργασίας θα απαιτούταν. Βιομηχανικός-βαθμός 3 προσφορών AGSONIC συστήματα δεξαμενών, ακρίβεια-βαθμός 4 συστήματα δεξαμενών, και εξαιρετικά-καθαρά συστήματα δεξαμενών βαθμού 5 και 6. Εάν μεγαλύτερος από 6 δεξαμενές απαιτείται, AGSONIC μπορεί συνήθεια-κατασκευή ένα σύστημα με οποιοδήποτε αριθμό δεξαμενών επεξεργασίας.

Του Q. «υπερηχητική ζημία καθαρισμού τα μέρη μου;»
Α. ορισμένα μαλακότερα μέταλλα μπορούν να βλαφθούν από τους υπερηχητικούς καθαριστές. Παραδείγματος χάριν, το ιδιαίτερα-γυαλισμένο αργίλιο θα βλαφθεί ορατά μετά από μόνο λεπτά σε έναν υπερηχητικό καθαριστή, και τα στοιχεία τόσο σκληρά όσο το γυαλί μπορεί επίσης να βλαφθεί μετά από την εκτεταμένη υπερηχητική έκθεση. Εντούτοις, υπάρχουν τεχνικές επεξεργασίας, όπως η συνεχής ή διαλείπουσα ταλάντωση, η οποία μπορεί εντελώς να αποτρέψει τέτοια ζημία από την εμφάνιση. Γί αυτό AGSONIC συστήνει ότι τέτοια μέρη είναι δοκιμή που καθαρίζεται πριν από την αγορά ενός συστήματος. Ο καθαρισμός δοκιμής θα δώσει σε AGSONIC τις πληροφορίες που πρέπει να αναπτύξει μια πλήρη διαδικασία που θα αποτρέψει τη ζημία στα μέρη, ταυτόχρονα παίρνοντας το μέρος τόσο καθαρό όπως απαιτείται. Οι πρόσθετες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν υπερηχητική ιστοσελίδας ζημίας μας

Η βιομηχανία ανοξείδωτου θέρμανε τα υπερηχητικά καθαρότερα μέρη άξονα και άξονων χρονομέτρων 30l θερμαστρών 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885