Η καυτή υπερηχητική δεξαμενή πλυσίματος ξεβγαλμάτων με Microbubbles τοποθετεί σε δεξαμενή το βιομηχανικό μετατροπέα με την κάλυψη αγωγών λουτρών θερμαστρών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Agsonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: AG1108
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10-20 ημερών
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs/month
Υλικό: SUS304 συχνότητας: 28KHZ/40KHZ/80khz
Χρονόμετρο: 1S-99hours διευθετήσιμος σόμπα: 20-95℃ διευθετήσιμος
εφαρμογή: Πλυντήριο μερών Sovent ανακύκλωσης: Υπερηχητική πλύση υψηλής δύναμης
Χρήση: Απολίπανση Κινητικότητα: μεταλλικά μέρη
Υψηλό φως:

industrial ultrasonic cleaning machine

,

industrial ultrasonic cleaning tanks

 

Η καυτή υπερηχητική δεξαμενή πλυσίματος ξεβγαλμάτων με Microbubbles τοποθετεί σε δεξαμενή το βιομηχανικό μετατροπέα με την κάλυψη αγωγών λουτρών θερμαστρών

 

Υπερηχητικός καθαρισμός για τα μέρη αυτοκίνητων μηχανών
Αντικαθιστώντας τους παλαιούς ταραχώδεις τρόπους…
Αυτές τις μέρες οι υπερηχητικοί καθαριστές για τη μηχανή αυτοκινήτων χρησιμοποιούνται ευρέως για τον καθαρισμό οποιωνδήποτε μορφής και μεγέθους της μηχανής αυτοκινήτων. Με την εμφάνιση αυτών των βιομηχανικών καθαριστών, οι ντεμοντέ διαλυτικοί καθαριστές που χρησιμοποιούνται yesteryear στα γκαράζ γειτονιάς αντικαθίστανται εντελώς.
Πιθανώς μπορείτε να υπενθυμίσετε πώς οι μηχανικοί χρησιμοποίησαν για να κρατήσουν τη μηχανή κάτω από τη στρόφιγγα και ουσιαστικά το τρίψιμο μακριά του λίπους, του πετρελαίου, του λιπαντικού και άλλων μολυσματικών παραγόντων στα αυτοκίνητα συστατικά.
Αλλά τώρα, με τη βοήθεια των υπερηχητικών καθαριστών, όλοι οι επισκευαστές πρέπει να κάνουν είναι – αποκρύψτε τα μέρη μηχανών αυτοκινήτων και τα τοποθετήστε σε μια υπερηχητική καθαρότερη δεξαμενή για να καθαρίσει τα αποτελεσματικά και γρήγορα.
Ο μαγικός των κυμάτων υπερήχου λειτουργεί γρηγορότερα, πιό ακίνδυνα και αποτελεσματικά για τον καθαρισμό των μερών μηχανών. Επιπλέον καταναλώνει το πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από παίρνει με το παραδοσιακό χέρι το τρίψιμο των μερών μηχανών.
Συνολικά, αυτοί οι καθαριστές είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση εάν θέλετε να ξεφορτωθείτε γρήγορα το βαρύ ενισχυμένο λίπος ή άσχημα τα πνιγμένα επάνω μέρη μηχανών. Όχι μόνο για τον καθαρισμό των μερών μηχανών αυτοκινήτων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τον καθαρισμό των αεροσκαφών και των θαλασσίων μερών μηχανών.

 

AGSONIC Ultrasonics κατασκευάζει τους μεγάλους υπερηχητικούς καθαριστές για τον καθαρισμό των βαριών και μεγάλων συστατικών με την ελαφριά ή βαριά μόλυνση. Οι μεγάλες δεξαμενές απαιτούνται συνήθως για να καθαρίσουν τα μέρη όπως:
Πλαστικές φόρμες εγχύσεων
Αεροδιαστημικά συστατικά
Μεγάλες batch μικρότερων μερών
Μαζική επανοικοδόμηση των πυροβόλων
Ανταλλάκτες θερμότητας
Φραγμοί μηχανών
 

AGSONIC εξαιρετικά ηχιτικός καθαρισμός όλων των μερών παλαιών και νέων πριν από τη συνέλευση της μηχανής. Αυτή η υπερηχητική μέθοδος καθαρισμού είναι πολύ γνωστή ως «συγκριτική μέτρηση επιδόσεων» στον καθαρισμό. Η υπερηχητική δημιουργία κοιλότητας είναι σε θέση να καθαρίσει μέχρι την επιφάνεια ενός μέρους και πέρα. Είναι επίσης ικανό να φθάσει στις εσωτερικές περιοχές, οι οποίες δεν είναι προσιτές με τη χρησιμοποίηση άλλου καθαρισμού σημαίνουν συμπεριλαμβανομένου του ψεκασμού και της μηχανικής αναταραχής. Η ισχυρή φύση της υπερηχητικής ενέργειας παρέχει τη φυσική «ώθηση» που απαιτείται για να σπάσει τους μηχανικούς και ιοντικούς δεσμούς που κρατούν τα πολύ μικρά μόρια στις επιφάνειες.

 

Υπερηχητικός καθαρισμός των μερών μηχανών, των μερών μηχανών αυτοκινήτων, των μερών μηχανών φορτηγών και των μερών μηχανών ποδηλάτων μηχανών

Η υπερηχητική διαδικασία καθαρισμού μας, μπορεί αποτελεσματικά να καθαρίσει τις ακόλουθους ρίψεις συστατικού αργιλίου, τους φραγμούς μηχανών, τους εξαερωτήρες, τα κεφάλια κυλίνδρων, τις μηχανές, τα τμήματα μηχανών, τα κιβώτια εργαλείων, τα φίλτρα, τους σωλήνες και τις βαλβίδες.

 

Περιγραφή προϊόντων

Αυτόματος υπερηχητικός καθαριστής πετρελαίου για τα κεφάλια κυλίνδρων φορτηγών κυλίνδρων φρένων

Καλωσορίστε στα μέρη μηχανών που καθαρίζουν - μέρη μηχανών που καθαρίζουν, μέρη μηχανών αυτοκινήτων που καθαρίζουν, μέρη μηχανών φορτηγών που καθαρίζουν, καθαρισμός μερών μηχανών ποδηλάτων μηχανών.

Το τμήμα μερών μηχανών ειδικεύεται στον υπερηχητικό καθαρισμό των μερών μηχανών, των μερών μηχανών αυτοκινήτων, των μερών μηχανών φορτηγών και των μερών μηχανών ποδηλάτων μηχανών και στους εμπορικούς πελάτες και στα άτομα.

Η υπερηχητική διαδικασία καθαρισμού μας, μπορεί αποτελεσματικά να καθαρίσει τις ακόλουθους ρίψεις συστατικού αργιλίου, τους φραγμούς μηχανών, τους εξαερωτήρες, τα κεφάλια κυλίνδρων, τις μηχανές, τα τμήματα μηχανών, τα κιβώτια εργαλείων, τα φίλτρα, τους σωλήνες και τις βαλβίδες.


Η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή φραγμών μηχανών άργυρου φέρει την επανάσταση στις μεθόδους καθαρισμού και τις διαδικασίες στο αυτοκίνητο και μηχανικό πάτωμα καταστημάτων, η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή φραγμών μηχανών μας μπορεί να καθαρίσει όλα τα είδη αυτοκίνητου, αεροσκάφη, και τα θαλάσσια μέρη μηχανών, υπερηχητική τεχνολογία για τον καθαρισμό των μερών εξαλείφουν τη χειρωνακτική εργασία παρέχοντας σε σας την ανώτερη δράση καθαρισμού, τα περισσότερα μέρη μπορούν να καθαριστούν με τις φιλικές προς το περιβάλλον βασισμένες στο νερό λύσεις

Οι υπερηχητικές καθαρίζοντας μηχανές λειτουργούν στην αρχή τους καθαρίζοντας διαλύτες χρησιμοποιώντας τα κύματα ήχων υψηλής συχνότητας, η υπερηχητική αναταραχή δημιουργεί τα εκατομμύρια των μικροσκοπικών φυσαλίδων που implode η απελευθέρωση των απέραντων ποσοτήτων ενέργειας, αυτή η δράση, ξέρει δεδομένου ότι οι δημιουργίες κοιλότητας, αποσπούν οποιοδήποτε μολυσματικό παράγοντα που κολλιέται στην επιφάνεια ενός μέρους, οι υπερηχητικές δημιουργίες κοιλότητας καθαρίζουν λεπτομερώς κάθε επιφάνεια σε επαφή με το υγρό καθαρισμού

 

Το Pls βρίσκει περισσότερες προδιαγραφές κατωτέρω:

Προδιαγραφές για υπερηχητικό καθαρότερο τ-72S
Πρότυπο Τ-72S
Ικανότητα δεξαμενών 360L
Μέγεθος δεξαμενών 1000x600x600mm
Μέγεθος μονάδων 1140x740x820mm
Υλικό δεξαμενών 2mm SUS304
Υπερηχητική δύναμη 3600W
Δύναμη θέρμανσης 9KW
Χρονόμετρο 1-99min διευθετήσιμος
Θερμάστρα 0-80c διευθετήσιμος
Συχνότητα 28/40khz
Έλεγχος Εξωτερική γεννήτρια, σταθερότερη
Προαιρετικός Σύστημα φίλτρων πετρελαίου, πνευματικός ανελκυστήρας, ξεπλένοντας δεξαμενή, κ.λπ.
Τάση 110V, 1phase 220V, 3phases/220V, 1phase 380V, 3phases
Εξουσιοδότηση 1 έτος
Συσκευασία περίπτωση 1unit/wooden
 

 

Πώς υπερηχητικοί καθαριστές για την εργασία μηχανών αυτοκινήτων;

 

Ο υπερηχητικός καθαριστής για τα μέρη αυτοκινήτου αποτελείται από μια ευρεία δεξαμενή ανοξείδωτου που μπορεί να κρατήσει την ασφαλή και βιοδιασπάσιμη υπερηχητική λύση καθαρισμού για τα προηγμένα αποτελέσματα καθαρισμού.

Όταν η συσκευή ανοίγεται, ο ισχυρός μετατροπέας στη μηχανή αναπτύσσει τα εκατομμύρια των μικροσκοπικών φυσαλίδων στη λύση καθαρισμού. Αυτές οι φυσαλίδες implode με την τεράστια δύναμη με την επαφή των μερών μηχανών αυτοκινήτων. Και όλος ο τύπος λίπους, ρύπου, grime, και κατάθεσης άνθρακα συνεχίζει γδυμένος μακριά εντελώς χωρίς οποιεσδήποτε ζημίες.

Μετά από να ολοκληρώσετε τη διαδικασία καθαρισμού, πρέπει να το ξεπλύνετε και να ξεράνετε από τα μέρη αυτοκινήτου για να καταστήσετε έτοιμο για την εκ νέου συγκέντρωση. Συνολικά, η χρισημοποίηση των υπερηχητικών καθαριστών καθιστά την εργασία σας εύκολη και γρήγορη. Πρέπει να πάρετε το ένα τώρα εάν δεν το χρησιμοποιείτε ακόμα για τον καθαρισμό των μερών μηχανών αυτοκινήτων.

Αν και υπάρχουν πολλές μικρότερες εκδόσεις του υπερηχητικού καθαριστή για τα μέρη μηχανών αυτοκινήτων διαθέσιμα στην αγορά, ένας υπερηχητικός καθαριστής με τη μεγαλύτερη δεξαμενή προτιμάται συνήθως για τον επαγγελματικό καθαρισμό και την επισκευή. Αυτό θα σας βοηθήσει για να χρησιμοποιήσει τον καθαριστή για τον καθαρισμό των διάφορων μεγαλύτερων μερών μηχανών με πολλή ευκολία

Ενισχύστε τη διαδικασία καθαρισμού σας με Ultrasonics
Ο υπερηχητικός καθαρισμός έχει γίνει όλο και περισσότερο δημοφιλής χρόνο με το χρόνο. Ένας λόγος είναι ότι είναι μια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία ικανή μερικές διαδικασίες αφαίρεσης λίπους ατμού. Ο δεύτερος είναι ότι ενισχύει τις υδάτινες διαδικασίες καθαρισμού σε πολλές εφαρμογές…
Εξήγηση κυμάτων Ultras
Τα κύματα πίεσης που παράγονται από τα κύματα ήχων υψηλής συχνότητας δημιουργούν τις φυσαλίδες μικρό-μεγέθους στην υδάτινη λύση καθαρισμού. Αυτή η φυσαλίδα παρουσιάζεται αμέσως πριν από την κατάρρευση, η οποία απελευθερώνει ένα τρομερό ποσό της ενέργειας για τον καθαρισμό

Τι μπορεί να καθαριστεί από υπερηχητικό;
Ο υπερηχητικός καθαρισμός περιλαμβάνει τη χρήση των κυμάτων ήχων υψηλής συχνότητας (επάνω από την ανώτερη σειρά της ανθρώπινης ακρόασης,) για να αφαιρέσει ποικίλους μολυσματικούς παράγοντες από τα μέρη που βυθίζονται στα υδάτινα μέσα. Η μόλυνση μπορεί να είναι ρύπος, πετρέλαιο, λίπος, buffing/στίλβωσης ενώσεις και πράκτορες απελευθέρωσης φόρμες, ακριβώς για να ονομάσει μερικοί. Τα υλικά που μπορούν να καθαριστούν περιλαμβάνουν τα μέταλλα, γυαλί, κεραμική και ούτω καθεξής. Η υπερηχητική αναταραχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλα προϊόντα καθαρισμού.
Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές περιλαμβάνουν την αφαίρεση των τσιπ και των τεμνόντων πετρελαίων από τις διαδικασίες κοπής και κατεργασίας, αφαίρεση buffing και στίλβωση των ενώσεων πριν από τις διαδικασίες επένδυσης και καθαρίζοντας τα λίπη και της λάσπης από τα επανοικοδομημένα συστατικά για τις αυτοκίνητες και εφαρμογές αεροσκαφών.

Η καυτή υπερηχητική δεξαμενή πλυσίματος ξεβγαλμάτων με Microbubbles τοποθετεί σε δεξαμενή το βιομηχανικό μετατροπέα με την κάλυψη αγωγών λουτρών θερμαστρών 0

Η καυτή υπερηχητική δεξαμενή πλυσίματος ξεβγαλμάτων με Microbubbles τοποθετεί σε δεξαμενή το βιομηχανικό μετατροπέα με την κάλυψη αγωγών λουτρών θερμαστρών 1

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885