Υπερηχητικό λουτρό θερμαστρών μηχανών 1000L μερών πλυντηρίων υπερήχου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Agsonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Τ-1108
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10-20 ημερών
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs/month
συχνότητας: Υπερηχητικός καθαριστής μηχανών σόμπα: 20-100℃ διευθετήσιμος
ΚΑΛΑΘΙ: Αφαίρεση του ρύπου Αυτόματη: 1000L υπερηχητικό λουτρό θερμαστρών
όνομα: Πλυντήριο υπερήχου Χρήση: Αφαίρεση του ρύπου
Κινητικότητα: κεραμικός καθαριστής αυτοκινήτων DPF
Υψηλό φως:

ultrasonic auto parts cleaner

,

ultrasonic case cleaner

 
Υπερηχητικό λουτρό θερμαστρών μηχανών 1000L μερών πλυντηρίων υπερήχου
 
Πώς υπερηχητικές βοήθειες τεχνολογίας στον αποτελεσματικό καθαρισμό της σκουριάς από τα εργαλεία μετάλλων;

Μπορείτε για το πώς υπερηχητική βοήθεια υγιών κυμάτων;

Η τεχνολογία υγιών κυμάτων είναι σήμερα ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους τα στοιχεία όπως τα οξυδωμένα εργαλεία στα σπίτια καθώς επίσης και στις βιομηχανίες.

Αυτά τα υπερηχητικά κύματα δημιουργούν την υψηλή και χαμηλή πίεση στο νερό όπου τα εργαλεία σας θα τεθούν στον υγρό ή καθαρίζοντας διαλύτη. Με αυτούς τους χαμηλό και υψηλή πίεση που προκαλείται λόγω της ποικίλης συχνότητας τα μόρια ρύπου χωρίζουν να καταστήσουν τα εργαλεία σας καθαρός από τη σκουριά και το ρύπο.

Τα υπερηχητικά κύματα χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουν άλλα αντικείμενα μετάλλων επίσης με παρόμοιο τρόπο. Έτσι, εάν ανησυχείτε για τα εργαλεία σας που γερνούν με το χρόνο, πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε τον υπερηχητικό καθαρισμό για την κράτηση τους νεολαίες για άλλα 10 έτη.

Μερικά από τα εργαλεία χεριών είναι η πιό βραβευθείσα κατοχή σας που πρέπει να έχετε κληρονομήσει από τους πατέρες σας. Επίσης εάν τους έχετε αγοράσει οι ίδιοι σιγουρευτείτε ότι το μεταφέρετε προς τη επόμενη γενιά στους καλύτερους όρους.

 

Υπερηχητικός καθαρίζοντας εξοπλισμός στην αυτοκίνητη συντήρηση

AGSONIC ο υπερηχητικός καθαρισμός είναι ένας γρήγορος και ιδιαίτερα ένας ικανός τρόπος για τα αυτοκίνητα μέρη, ο εξοπλισμός μας θα αφαιρέσει το λίπος, το πετρέλαιο, τα λιπαντικά και πολλούς άλλους μολυσματικούς παράγοντες που βρίσκονται συνήθως στα αυτοκίνητα συστατικά. Αυτό περιλαμβάνει τα θερμαντικά σώματα, τα κιβώτια ταχυτήτων, inter-coolers, τους παχυμετρικούς διαβήτες φρένων, τους εξαερωτήρες, τα κεφάλια κυλίνδρων, τα πυροβόλα όπλα χρωμάτων και πολύ περισσότερους.

έχουμε παράσχει τα υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματά μας στις πολυάριθμες συναγωνιμένος επιχειρήσεις μηχανών, τους κλασικούς αποκαταστάτες αυτοκινήτων, το επαγγελματικό γκαράζ καθώς επίσης και τους μερικής απασχόλησης ενθουσιώδες.

 

Επιλογή μιας διαδικασίας καθαρισμού

Προφανώς, η διαδικασία εσείς επιλέγει να καθαρίσει τους φραγμούς και τα κεφάλια πρέπει να είναι αποτελεσματικά στην αφαίρεση του ρύπου, του λίπους, του πετρελαίου, του χρώματος, του άνθρακα, της σκουριάς και της κλίμακας από τις εσωτερικές καθώς επίσης και εξωτερικές επιφάνειες. Η διαδικασία πρέπει επίσης να απαιτήσει το λιγότερες χρονικό διάστημα, την εργασία και την ενέργεια να ολοκληρώσει επειδή οι δαπάνες καθαρισμού μπορούν συχνά να αποτελέσουν τουλάχιστον 20 έως 30 τοις εκατό του κόστους μερικές μηχανές.

 

Η υπερηχητική δημιουργία κοιλότητας μερών η λιγότερο χειρωνακτική εργασία αυτό παίρνει για να καθαρίσει τα μέρη, ο καλύτερος. Εκτός αυτού, ο καθαρισμός είναι μια βρώμικη εργασία που κανένας δεν αγαπά έτσι η περισσότερη αυτοματοποίηση που μπορείτε να ενσωματώσετε στη διαδικασία, οι περισσότερο υπάλληλοί σας θα το εκτιμήσουν.

 

Το πεδίο καθαρισμού της υπερηχητικής καθαρίζοντας μηχανής φραγμών μηχανών άργυρου

Κατάλληλος για όλους τους τύπους μερών μηχανών

Η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή φραγμών μηχανών άργυρου αποτελεσματικά και λεπτομερώς καθαρίζει όλους τους τύπους μερών μηχανών

01: Αυτοκίνητος: λεπτομερώς αφαιρεί τις καταθέσεις άνθρακα, το λίπος, και άλλους τύπους βρώμικων και μολυσματικών παραγόντων από τον εξαερωτήρα, τις πολλαπλές εξάτμισης, φραγμούς κυλίνδρων, 2 4 μοτοσικλετών κτυπήματος μηχανές κτυπήματος και, τις μηχανές χιονιού, τους κυλίνδρους και τα κεφάλια ATV, και περισσότερους.

02: Ναυτικό: Κατάλληλη για τις εσωτερικές και εξωτερικές μηχανές, η χημεία καθαρισμού είναι και λεπτομερής και ευγενής στα μέρη αργιλίου που μειώνουν τον κίνδυνο μελλοντικής διάβρωσης

03: Αεροσκάφη: Οι απαιτήσεις υψηλής επίδοσης των μηχανών αεροσκαφών καθιερώνουν την ανάγκη για μια εντατική διαδικασία καθαρισμού που θα αποκαταστήσει το μέρος μηχανών κοντά στον αρχικό όρο, η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή φραγμών μηχανών μας εύκολα, λεπτομερώς, και ακίνδυνα θα καθαρίσει και τα μεγάλα και μικρά μέρη, λεπίδες στροβίλων, ακροφύσια καυσίμων, τμήματα γεννητριών, φρένα και άλλα μέρη που απαιτούν τον περιοδικό καθαρισμό είναι όλα αποτελεσματικά και λεπτομερώς που καθαρίζονται χρησιμοποιώντας την υπερηχητική διαδικασία καθαρισμού

 

Το σύστημα εξοπλισμού μηχανών περιλαμβάνει το αναπληρώσιμες κιβώτιο και τη γεννήτρια μετατροπέων. Το κιβώτιο και η γεννήτρια μετατροπέων μπορούν να είναι και τα δύο κατασκευή-μέσα ή να χωρίσουν αλλά εργάζονται μαζί για να λειτουργήσουν την υπερηχητική διαδικασία καθαρισμού με το κιβώτιο μετατροπέων immersible που τοποθετεί στη ρευστή δεξαμενή, μια πλευρά ή και πλευρά ή κατώτατο σημείο που τοποθετείται μέσα στη δεξαμενή. Ο αριθμός και η τοποθέτηση των μετατροπέων επιλέγονται για να δώσουν τα μέγιστα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε μέρη που καθαρίζουν τη δεξαμενή με οποιοδήποτε καθαρίζοντας φορτίο. Η προδιαγραφή των κιβωτίων διάστασης και μετατροπέων δεξαμενών είναι επί παραγγελία διαθέσιμη. Καθένας για τη φόρμα του καθαρισμού μερών μπορεί να λάβει την τέλεια αποδοτικότητα καθαρισμού. Το καλάθι ανοξείδωτου είναι προαιρετικό.

 

Εφαρμογή στο μοριακό μέρος αυτοκινήτων πλύσης φίλτρων diesel και metel το μέρος όπως κατωτέρω.

Αυτόματος καθαρισμός ημι-προϊόντων και προϊόντων κατασκευής

Αυτόματος καθαρισμός επισκευής συμπεριλαμβανομένης της μηχανής, του κιβωτίου εργαλείων, της συνδέοντας ράβδου, της αντλίας πετρελαίου, της κρούστας, του σπασίματος δίσκων, του στροβιλο υπερπληρωτή, του εγχυτήρα καυσίμων, της συνοδόντωσης τροχών, του ρουλεμάν και άλλων συστατικών

Καθαρίζοντας προϊόν μετά από την επεξεργασία από τις τρυπώντας και αλέθοντας μηχανές

 

Ιδανικό για τα μέρη αυτοκινήτων που πλένουν, καθαρισμός φραγμών μηχανών, ηχιτικός καθαρισμός λουτρών εργαστηρίων.

Ιδανικό για να καθαρίσει τη σκουριά, άνθρακας, pait, βαρύ πετρέλαιο, χωρίς ζημία στη δεξαμενή εσωτερικών μερών με κατάλληλο καθαριστικό.

 

Μέρη μηχανών που καθαρίζουν, μέρη μηχανών αυτοκινήτων που καθαρίζουν, μέρη μηχανών φορτηγών που καθαρίζουν, καθαρισμός μερών μηχανών ποδηλάτων μηχανών.

AGSONIC ειδικεμένος στην παροχή των υπερηχητικών καθαρίζοντας υπηρεσιών και των προϊόντων στο βιομηχανικό τομέα χρησιμοποιώντας την πιό πρόσφατη υπερηχητική τεχνολογία καθαρισμού.

Το τμήμα μερών μηχανών ειδικεύεται στον υπερηχητικό καθαρισμό των μερών μηχανών, των μερών μηχανών αυτοκινήτων, των μερών μηχανών φορτηγών και των μερών μηχανών ποδηλάτων μηχανών και στους εμπορικούς πελάτες και στα άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η υπερηχητική διαδικασία καθαρισμού μας, μπορεί αποτελεσματικά να καθαρίσει τις ακόλουθους ρίψεις συστατικού αργιλίου, τους φραγμούς μηχανών, τους εξαερωτήρες, τα κεφάλια κυλίνδρων, τις μηχανές, τα τμήματα μηχανών, τα κιβώτια εργαλείων, τα φίλτρα, τους σωλήνες και τις βαλβίδες.

 

Λεπτομέρειες προδιαγραφών:

Ενιαία πρότυπα δεξαμενών για την επιλογή σας:

Πρότυπο Μέγεθος δεξαμενών Μέγεθος μονάδων Όγκος Υπερηχητική δύναμη Συχνότητα Δύναμη θέρμανσης Χρονόμετρο Θέρμανση  
LxWxH (χιλ.) LxWxH (χιλ.) (λ) (ψ) (kHz) (KW) (Λ.) (℃)  
Τ-12S 500x300x250 640x440x470 38 600 28/40 1.5 1-99

 

 

 

 

 

0-80

 

 

Τ-18S 500x350x350 640x490x570 61 900 1.5
Τ-24S 550x400x400 690x540x620 88 1200 3
Η τ-ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '30 600x450x400 740x590x620 108 1500 3
Τ-36S 600x500x450 740x640x670 135 1800 4.5
Τ-48S 700x500x500 840x640x720 175 2400 6
Η τ-ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '60 800x600x550 940x740x770 264 3000 7.5
Τ-72S 1000x600x600 1140x740x820 360 3600 9

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1) Η δεξαμενή materail είναι SUS304 με το πάχος 2mm, την ανθρώπινη αντίσταση αργού χεριών εύρωστης και ανθεκτικής που ενώνονται στενά, στο υψηλό tempearture
2) 50W βιομηχανικοί μετατροπείς, σημαντικά αποτελέσματα καθαρισμού
3) Εξωτερική υπερηχητική γεννήτρια
4) Η δύναμη διευθετήσιμη, επιλέγει τη διαφορετική δύναμη σύμφωνα με τα διαφορετικά καθαρίζοντας αντικείμενα
5) Ψηφιακό χρονόμετρο: 1~99hours χρονόμετρο διευθετήσιμο. continious εργασία για μακροπρόθεσμο.
6) Με τη λειτουργία μνήμης, καμία ανάγκη να επαναρυθμιστεί ο χρόνος και η θερμοκρασία κάθε φορά.
7) 20~80C διευθετήσιμη, θερμαντική επιτροπή 9KW, γρηγορότερα που καθαρίζει
8) Σκοινί δύναμης χρήσης βιομηχανίας, ασφαλέστερο.
9) Μπορέστε να αντέξετε τα καθαρίζοντας αντικείμενα 50~100KG

10) Εξαρτήματα: Μηχανή με το καλάθι ανοξείδωτου, αποξήρανση, καπάκι, κινητοί κάστορες.

 

FAQ:

02: Εισαγωγή

Ο υπερηχητικός καθαρισμός είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί τα κύματα ήχων υψηλής συχνότητας (υπερηχητικά: επάνω από τη σειρά της ανθρώπινης ακρόασης) για να ταράξει ένα υδάτινο ή οργανικό μέσο (χημεία καθαρισμού) που ενεργεί με τη σειρά στις μολύνσεις που εμμένουν στα υποστρώματα όπως τα μέταλλα, τα πλαστικά, το γυαλί, το λάστιχο και την κεραμική. Οι μολυσματικοί παράγοντες μπορούν να είναι σκόνη, βρώμικος, έλαιο, χρωστικές ουσίες, λίπος, γυαλίζοντας ενώσεις, πράκτορες ροής, δακτυλικά αποτυπώματα, κερί αιθάλης και πράκτορες απελευθέρωσης φορμών, βιολογικό χώμα όπως το αίμα, και ούτω καθεξής

03: Εφαρμογή

Ο υπερηχητικός καθαρισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών μερών, ρουλεμάν, μπουλόνια, λαστιχένια μέρη, εσωτερικά μέρη, πλαστικές φόρμες εγχύσεων, μέρη μετάδοσης, και ο τελικός καθαρισμός όλων των μερών μηχανών πριν από τη συνέλευση, η μεταβλητότητα της υπερηχητικής καθαρίζοντας μηχανής τους κάνει την τέλεια επιλογή για αυτοκίνητο, ιατρικός, φαρμακευτικός, αεροδιαστημικός, την εφαρμοσμένη μηχανική και πολλές άλλες βιομηχανίες

Υπερηχητικό λουτρό θερμαστρών μηχανών 1000L μερών πλυντηρίων υπερήχου 0

Υπερηχητικό λουτρό θερμαστρών μηχανών 1000L μερών πλυντηρίων υπερήχου 1

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885