Υπερηχητικό πυροβόλο όπλο & καθαρότερο υπερηχητικό λουτρό βιομηχανικό 70L θέρμανσης περίπτωσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AG SONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Τ-36S
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: περίπτωση 1unit/wooden
Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 300units/month
εφαρμογή: Υπερηχητικός καθαριστής πυροβόλων όπλων & περίπτωσης Δύναμη θέρμανσης: 3Kw
ελέγχου: ψηφιακή θερμάστρα χρονομέτρων Εγγύηση: 1 έτος
Υλικό: SS304 ΚΑΛΑΘΙ: 1 καλάθι
Υψηλό φως:

industrial ultrasonic cleaning machine

,

industrial ultrasonic cleaning tanks

 

Υπερηχητικό πυροβόλο όπλο & καθαρότερο υπερηχητικό λουτρό βιομηχανικό 70L θέρμανσης περίπτωσης

 

Υπερηχητική μέτρηση δύναμης μηχανών τουφεκιών πυροβόλων όπλων – δοκιμή φύλλων αλουμινίου

Η πιό αξιόπιστη συσκευή μέτρησης για τη δημιουργία κοιλότητας είναι μια απλή δοκιμή φύλλων αλουμινίου. Για να εκτελέσει τη δοκιμή, ένα κομμάτι του φύλλου αλουμινίου αργιλίου τοποθετείται κάθετα στο καθαρίζοντας λουτρό κάτω στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής που εκτείνεται απέναντι από τις γωνίες. Ο χαρακτηριστικός χρόνος βύθισης για το φύλλο αλουμινίου είναι 1 λ. στο λουτρό. Επάνω στην επιθεώρηση του φύλλου αλουμινίου, ένα σχέδιο των εγκοπών, και ενδεχομένως των τρυπών (ανάλογα με το πάχος φύλλων αλουμινίου, τη συχνότητα και την πυκνότητα ισχύος) πρέπει να εμφανιστεί. Σε μια κατάλληλα σχεδιασμένη υπερηχητική δεξαμενή, το σχέδιο στο φύλλο αλουμινίου πρέπει να είναι ομοιόμορφο και να καλύψει την ολόκληρη περιοχή. Αυτό δείχνει ότι ακόμη και η δημιουργία κοιλότητας εμφανίζεται, και, επομένως, ο καθαρισμός πρέπει να είναι ακόμη και και συνεπής. Εάν το σχέδιο είναι ασυμβίβαστο και υπάρχουν νεκρές ζώνες, κατόπιν ο ασυμβίβαστος καθαρισμός μπορεί να εμφανιστεί.

Οι φτωχές δοκιμές φύλλων αλουμινίου μπορούν να εμφανιστούν για διάφορους λόγους: έλλειψη σκουπίσματος συχνότητας γεννητριών εσφαλμένα αντιστοιχημένη υπερηχητική γεννήτρια στο φορτίο μετατροπέων πιεζοηλεκτρικοί μετατροπείς που έχουν υποβιβάσει ή έλλειψη υπερηχητικής δύναμης για έναν δεδομένο όγκο δεξαμενών φτωχό σχεδιάγραμμα μετατροπέων ή ανικανότητα της λύσης καθαρισμού να εξαερώσει κατάλληλα και cavitate

Περιγραφή προϊόντων

 

Ο υπερηχητικός καθαριστής πυροβόλων όπλων είναι η καλύτερη προτιμημένη επιλογή σκοπευτών

Οι υπερηχητικοί καθαριστές όπλων όπως Hornady, Lyman, iSonic, RCBS και πολύ περισσότερους χρησιμοποιούνται από τις δεκαετίες και είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε σκοπευτές σήμερα.

Αυτές οι συσκευές ήταν ακριβές και μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να αντέξουν οικονομικά να τις αγοράσουν. Εντούτοις με τη μεταβαλλόμενη τεχνολογία, αυτοί είναι χτισμένοι ανέξοδοι και μπορούν να αγοραστούν εύκολα χρησιμοποιώντας τα σε απευθείας σύνδεση καταστήματα όπως το Αμαζόνιο.

Ο κύριος λόγος να χρησιμοποιηθούν οι υπερηχητικοί καθαριστές περίστροφων είναι αυτός, το όπλο προσελκύει τα μέρη της υγρασίας λόγω της χρήσης υπερωριών και αρχίζει να επιδεινώνεται αργά. Ο καθαρισμός των εξωτερικών καθώς επίσης και εσωτερικών μερών του θα βοηθήσει να το αποκαταστήσει πίσω στο καλό στάδιο που καθιστά το ομαλότερο για το πυροβολισμό.

Ένας υπερηχητικός καθαριστής όπλων εργάζεται με τα ισχυρά κύματα ήχων υψηλής συχνότητας και είναι προφανώς ένας μεγάλος τρόπος να καθαριστούν όλα τα μέρη όπλων σας. Ακόμη και η θέση όπου η καθαρίζοντας βούρτσα πυροβόλων όπλων δεν μπορεί να φθάσει εύκολα, μπορεί να καθαριστεί εύκολα με την υπερηχητική διαδικασία.

Η δημιουργία κοιλότητας μέσα στην καθαρίζοντας συσκευή χρησιμοποιεί τη λύση καθαρισμού που βουρτσίζει επάνω στα επίμονα υπολείμματα ρύπου, άνθρακα και πετρελαίου εντελώς. Σκουπίζει επίσης από όλα τα αριστερά ίχνη υγρασίας που μπορούν να συσσωρευθούν στο πυροβόλο όπλο.

 

 

Ο υπερηχητικός καθαρισμός είναι ένας γρήγορος και ιδιαίτερα ένας ικανός τρόπος για τα σύνθετα τμήματα και τα όργανα πυροβόλων όπλων που χρησιμοποιούνται στον αμυντικό τομέα. Το Ultrawave έχει παράσχει μια σειρά των υπερηχητικών καθαρίζοντας συστημάτων στο Υπουργείο άμυνας για τον καθαρισμό ενός ευρέος φάσματος των μερών και των συστατικών στα οχήματα και τα μηχανήματα. Υπερηχητικός μας καθαρίζει χρησιμοποιείται επίσης από τις ένοπλες και δυνάμεις αστυνομίας, καθώς επίσης και τις ιδιωτικές εταιρείες για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των όπλων και των πυρομαχικών.

Υπερηχητικά διπλά» διπλός καθαριστής τουφεκιών δεξαμενών πυροβόλο όπλο δεξαμενή καθαρότερα 36 υπερηχητικός

 

Πώς υπερηχητικός πυροβολεί τον καθαρισμό τουφεκιών να εργαστεί;

Δημιουργία κοιλότητας

Το αντίθετο στη δημοφιλή πεποίθηση, δημιουργία κοιλότητας είναι η δύναμη πίσω από τον υπερηχητικό καθαρισμό. Δεν είναι τα υγιή κύματα που τρίβουν το μέρος καθαρό – είναι η οργάνωση διαδικασίας δημιουργίας κοιλότητας από τα υγιή κύματα που τρίβουν το μέρος καθαρό.

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας κοιλότητας, οι φυσαλίδες μικρό-μεγέθους διαμορφώνουν και γίνονται οφειλόμενες στα εναλλασσόμενα κύματα θετικής και αρνητικής πίεσης σε μια λύση. Οι φυσαλίδες που υποβάλλονται σε αυτά τα εναλλασσόμενα κύματα πίεσης συνεχίζουν να αυξάνονται έως ότου φθάνουν στο ηχηρό μέγεθος. Ακριβώς πριν από την κατάρρευση φυσαλίδων, υπάρχει ένα τρομερό ποσό της ενέργειας που αποθηκεύεται μέσα στη φυσαλίδα.

Οι θερμοκρασίες μέσα σε μια cavitating φυσαλίδα μπορούν να φθάσουν σε 9,900F με τις πιέσεις μέχρι 500 ATM. Το γεγονός κατάρρευσης, όταν εμφανίζεται κοντά σε μια σκληρή επιφάνεια, αλλάζει τη φυσαλίδα σε ένα αεριωθούμενο ένα δέκατο το μέγεθος φυσαλίδων, στο οποίο τα ταξίδια επιταχύνονται σε 400 km/hr προς τη σκληρή επιφάνεια. Με το συνδυασμό πίεσης, θερμοκρασίας και ταχύτητας, το αεριωθούμενο αεροπλάνο ελευθερώνει τους μολυσματικούς παράγοντες από τους δεσμούς τους με το υπόστρωμα. Λόγω του εγγενώς μικρού μεγέθους του αεριωθούμενου αεροπλάνου και της σχετικά μεγάλης ενέργειας, ο υπερηχητικός καθαρισμός έχει τη δυνατότητα να φθάσει στις μικρές ρωγμές και να αφαιρέσει τα παγιδευμένα χώματα αποτελεσματικά.

 

Υπερηχητικό πυροβόλων όπλων καθαρότερο πρότυπο τουφεκιών όπλων μακροχρόνιο υπερηχητικό: Τ-18S λεπτομέρειες:

Πρότυπο Τ-18S (ψηφιακό timer&heater, δύναμη διευθετήσιμη)
Ικανότητα 70 λίτρο
Μέγεθος δεξαμενών 140×25×20CM (LxWxH)
Υπερηχητική δύναμη 360~900W διευθετήσιμος
Δύναμη θέρμανσης 1.5KW
Χρονόμετρο 1~99mins διευθετήσιμος
Θερμάστρα 20~80C διευθετήσιμος
Συχνότητα 40,000Hz
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC110~130V, εναλλασσόμενο ρεύμα 220~240V, 50/60 Hz
Υλικό δεξαμενών SUS304, πάχος 2mm
Υλικό της Shell SUS304, πάχος 1mm
Άλλοι Με την αποξήρανση, καλάθι, καπάκι
N.W./G.W. 54KG/75KG
Εξουσιοδότηση 1 υποστήριξη τεχνολογίας year& για τη ζωή

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1) Η δεξαμενή materail είναι SUS304 με το πάχος 2mm, την ανθρώπινη αντίσταση αργού χεριών εύρωστης και ανθεκτικής που ενώνονται στενά, στο υψηλό tempearture
2) 50W βιομηχανικοί μετατροπείς, σημαντικά αποτελέσματα καθαρισμού
3) Εξωτερική υπερηχητική γεννήτρια
4) Η δύναμη διευθετήσιμη, επιλέγει τη διαφορετική δύναμη σύμφωνα με τα διαφορετικά καθαρίζοντας αντικείμενα
5) Ψηφιακό χρονόμετρο: 1~99hours χρονόμετρο διευθετήσιμο. continious εργασία για μακροπρόθεσμο.
6) Με τη λειτουργία μνήμης, καμία ανάγκη να επαναρυθμιστεί ο χρόνος και η θερμοκρασία κάθε φορά.
7) 20~80C διευθετήσιμη, θερμαντική επιτροπή 9KW, γρηγορότερα που καθαρίζει
8) Σκοινί δύναμης χρήσης βιομηχανίας, ασφαλέστερο.
9) Μπορέστε να αντέξετε τα καθαρίζοντας αντικείμενα 50~100KG

10) Εξαρτήματα: Μηχανή με το καλάθι ανοξείδωτου, αποξήρανση, καπάκι, κινητοί κάστορες.

 

RFQ

Q - Το sonics σε ένα σαπούνι δεξαμενών w/o ξεβγαλμάτων θα συνεχίσει να αφαιρεί τα ενσωματωμένα συντρίμμια;

Απολύτως. Ενώ τα απορρυπαντικά βοηθούν στο σχηματισμό της φυσαλίδας, η δημιουργία κοιλότητας είναι ακόμα πολύ αποτελεσματική στο σαφές νερό ή το αφαιρεσμένο τα μεταλλικά άλατα από νερό. Όπου υπάρχει η δημιουργία κοιλότητας μπορεί εκεί ακόμα.

Q - Υπάρχουν κανόνες για το υλικό μερών, το επίστρωμα, ή τον προσανατολισμό μερών;

Ναι. Μην βάλτε ποτέ τα μέρη στο κατώτατο σημείο μιας υπερηχητικής δεξαμενής. Θα αποτρέψετε τη σωστή μετακίνηση του διαφράγματος και θα παρεμποδίσετε τη δημιουργία της υπερηχητικής ενέργειας. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε τα μέρη στη ζημία. Τα μέρη πρέπει να βασανιστούν σε έναν κάτοχο καλαθιών ή εργασίας με σκοπό να χειριστεί το συγκεκριμένο μέρος σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στα καθαρίζοντας συστήματα υψηλών σημείων όπου θέλετε το καθαρότερο μέρος πιθανό. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα καλάθι ανοξείδωτου, δεδομένου ότι τα μαλακότερα υλικά θα απορροφήσουν την υπερηχητική ενέργεια. Μην χρησιμοποιήστε ποτέ το πλαστικό ή άλλα μαλακά υλικά. Εάν το μέρος σας είναι εύκολα χαλασμένο ή γρατσουνισμένο, το ανοξείδωτο βασανίζει με Nylobond ή τα τεφλόν επιστρώματα είναι διαθέσιμα. Τα μέρη πρέπει να τακτοποιηθούν σε ένα ενιαίο στρώμα, αυτό δίνει στο υγρό καθαρισμού μια ευκαιρία να κυκλοφορήσει και να αφαιρέσει το μόριο από τον άμεσο τομέα του μέρους. Κατά αφαίρεση των μερών από τη λύση καθαρισμού ενιαίο τη στρώμα αποτρέπει τα ανώτερα μέρη από το σκόρπισμα των μορίων στα χαμηλότερα μέρη. Μην βάλτε ποτέ τα μέρη στο κατώτατο σημείο μιας υπερηχητικής δεξαμενής. Αυτό είναι όπως την τοποθέτηση του αντίχειρά σας σε ένα διάφραγμα ομιλητών σε ένα ραδιόφωνο. Θα αποτρέψετε τη σωστή μετακίνηση του διαφράγματος [κατώτατο σημείο ή πλευρά της δεξαμενής και να παρεμποδίσει τη δημιουργία της υπερηχητικής ενέργειας.

Υπερηχητικό πυροβόλο όπλο & καθαρότερο υπερηχητικό λουτρό βιομηχανικό 70L θέρμανσης περίπτωσης 0

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885