Πολυ υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή συχνότητας με τον ξηρό υπερηχητικό καθαριστή πλυντηρίων μερών ξεβγαλμάτων πλυσίματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Agsonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: AG1108
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10-20 ημερών
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs/month
συχνότητας: Πολυ συχνότητα Ξήρανση: υπερηχητικός καθαρισμός
Σχέδιο δεξαμενών: Υπερηχητικός καθαριστής πλυντηρίων μερών σόμπα: 20-95℃ διευθετήσιμος
Αυτόματη: αυτόματο σύστημα προαιρετικό Sovent ανακύκλωσης: σύστημα φίλτρων προαιρετικό να κινήσει το πετρέλαιο
Χρήση: Απολίπανση Κινητικότητα: κεραμικός καθαριστής αυτοκινήτων DPF
Υψηλό φως:

industrial ultrasonic cleaning machine

,

industrial ultrasonic cleaning tanks

 
Πολυ υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή συχνότητας με τον ξηρό υπερηχητικό καθαριστή πλυντηρίων μερών ξεβγαλμάτων πλυσίματος
 
Βήματα 1 και 2: Ξέπλυμα ή/και πρόληψη σκουριάς:
Ο συνηθέστερα, οι δεύτερες και τρίτες δεξαμενές ανοξείδωτου χρησιμοποιούνται για τις αρχικές και δευτεροβάθμιες διαδικασίες ξεπλύματος εμβάπτισης.

Σε αυτήν την διαμόρφωση, το σύστημα μπορεί να παρέχει τα αποτελέσματα καθαρισμού μηδέν-υπολειμμάτων όταν παρέχεται η δεύτερη δεξαμενή ξεβγαλμάτων το καθαρισμένο ή εξιοντισμένο νερό. Στο ξέβγαλμα/τις διαμορφώσεις ξεβγαλμάτων, οι δεξαμενές σχεδιάζονται με το αντίστροφο σχήμα υπερχείλισης καταρρακτών που μειώνει πολύ την κατανάλωση νερού δεδομένου ότι και οι δύο ξεπλένουν τις δεξαμενές μοιράζονται την ίδια παροχή νερού.

Στην καθαρή/εμβύθιση ξεβγαλμάτων/σκουριάς/ξηρά συστήματα η δεύτερη δεξαμενή μπορεί να κατασκευαστεί για τη χρήση ως βυθίζοντας λουτρό για τη βύθιση των μερών στα προληπτικά ρευστά σκουριάς για να αποτρέψει τη διάβρωση τέτοιων μερών.

Βήμα 2: Ξήρανση:

Η τέταρτη δεξαμενή χαρακτηρίζει μια μερικώς-αναδιανομή, ξεραίνοντας σύστημα μεγάλης ποσότητας. Αυτό περιλαμβάνει μια ηλεκτρικούς θερμάστρα και έναν ανεμιστήρα πυρήνων που άμεσος ζεστός αέρας κατ' ευθείαν στα καθαρισμένα μέρη, μεγιστοποιώντας κατά συνέπεια την ταχύτητα ξήρανσης. Τα μέρη είναι ξηρά περισσότεροι από τον όγκο αέρα απ'ό, τι από την υπερβολική θερμότητα που σημαίνει ότι οι χειριστές μπορούν να χειριστούν τα καλάθια μερών σύντομα μετά το πέρας της διαδικασίας ξήρανσης, χωρίς την ανάγκη για μια μεγάλη περίοδο ψύξης. Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης» περιορισμένη εξάτμιση 4 για να διοχετεύσει τον υγρό αέρα από την ξεραίνοντας δεξαμενή και μια κάλυψη ανοξείδωτου για να κρατήσει το ξεραίνοντας περιβάλλον περιλήφθείτ. Ένα συγκεκριμένα σχεδιασμένο σύστημα αεραγωγών αποτρέπει τα υγρά από την είσοδο στο σύστημα.

Τα πολυ υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα δεξαμενών μας που συνδυάζονται με το στεγνωτήρα ζεστού αέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποτελεσματική καθαρίζοντας γραμμή μερών από θερμαμένη την κατοικία λύση καθαρισμού, το πέφτοντας απότομα νερό ξεβγαλμάτων Di, και ένα τελικό πέφτοντας απότομα νερό ξεβγαλμάτων Di με ένα τελικό καυτό ξηραμμένο με αέρα βήμα. Η διαδικασία θα κινούταν από τα αριστερά προς τα δεξιά: τα μέρη θα καθαρίζονταν, εξέπλυναν, ξεπλυμένος και έπειτα ξηρός.

 

Η καθαρή δεξαμενή μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με τα συστήματα φίλτρων αντλιών που παρέχουν τη διήθηση 5 μικρού της αλκαλικής λύσης παθητικότητας καθαρισμού. Η κοινή διαμόρφωση που παρουσιάζεται είναι δεξαμενές 3,5 γαλονιών, αλλά οποιεσδήποτε δεξαμενές μεγέθους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παρόμοια χρήση διαμόρφωσης.

 

Ιδανικό για να καθαρίσει τη σκουριά, τον άνθρακα, pait, το βαρύ πετρέλαιο, τις γεωργικές χημικές ουσίες φρούτων και άλλα πράγματα σκληρούς να καθαρίσει, χωρίς ζημία στη δεξαμενή εσωτερικών μερών.

Το βιομηχανικό υπερηχητικό καθαρίζοντας mahine με το σύστημα διήθησης, αφαιρεί το βαρύ πετρέλαιο από την επιφάνεια.

Αποφύγετε την επαν-ρύπανση για τα αγαθά σας.

Ο υγρός κύκλος μπορεί να κερδίσει κόστος και να βελτιώσει την αποδοτικότητα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα εφαρμογής: κατάλληλος για το συνεχή καθαρισμό Ο καθαρισμός, το ξέπλυμα και η ξήρανση μπορούν να ολοκληρωθούν

 

Το σύστημα εξοπλισμού μηχανών περιλαμβάνει το αναπληρώσιμες κιβώτιο και τη γεννήτρια μετατροπέων. Το κιβώτιο και η γεννήτρια μετατροπέων μπορούν να είναι και τα δύο κατασκευή-μέσα ή να χωρίσουν αλλά εργάζονται μαζί για να λειτουργήσουν την υπερηχητική διαδικασία καθαρισμού με το κιβώτιο μετατροπέων immersible που τοποθετεί στη ρευστή δεξαμενή, μια πλευρά ή και πλευρά ή κατώτατο σημείο που τοποθετείται μέσα στη δεξαμενή. Ο αριθμός και η τοποθέτηση των μετατροπέων επιλέγονται για να δώσουν τα μέγιστα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε μέρη που καθαρίζουν τη δεξαμενή με οποιοδήποτε καθαρίζοντας φορτίο. Η προδιαγραφή των κιβωτίων διάστασης και μετατροπέων δεξαμενών είναι επί παραγγελία διαθέσιμη. Καθένας για τη φόρμα του καθαρισμού μερών μπορεί να λάβει την τέλεια αποδοτικότητα καθαρισμού. Το καλάθι ανοξείδωτου είναι προαιρετικό.

 

Εφαρμογή στο μοριακό μέρος αυτοκινήτων πλύσης φίλτρων diesel και metel το μέρος όπως κατωτέρω.

Αυτόματος καθαρισμός ημι-προϊόντων και προϊόντων κατασκευής

Αυτόματος καθαρισμός επισκευής συμπεριλαμβανομένης της μηχανής, του κιβωτίου εργαλείων, της συνδέοντας ράβδου, της αντλίας πετρελαίου, της κρούστας, του σπασίματος δίσκων, του στροβιλο υπερπληρωτή, του εγχυτήρα καυσίμων, της συνοδόντωσης τροχών, του ρουλεμάν και άλλων συστατικών

Καθαρίζοντας προϊόν μετά από την επεξεργασία από τις τρυπώντας και αλέθοντας μηχανές

 

Ιδανικό για τα μέρη αυτοκινήτων που πλένουν, καθαρισμός φραγμών μηχανών, ηχιτικός καθαρισμός λουτρών εργαστηρίων.

Ιδανικό για να καθαρίσει τη σκουριά, άνθρακας, pait, βαρύ πετρέλαιο, χωρίς ζημία στη δεξαμενή εσωτερικών μερών με κατάλληλο καθαριστικό.

 

AGsonic 3 υπερηχητική καθαρότερη μηχανή σκηνικών μονάδων (πολυ-δεξαμενή)

Βιομηχανία Καθαρίζοντας αντικείμενα
κόσμημα Κόσμημα, διαμάντι, χρυσά, ασημένια προϊόντα,
μηχανήματα Φόρμες, μέρη ακρίβειας, πιέζοντας μέρη, μέρη καμερών, ρουλεμάν, εργαλεία υλικού
ηλεκτρονική Πίνακας PCB, ηλεκτρονικά μέρη, μέρη TV, μέρη υπολογιστών
Αυτοκινητοβιομηχανία μέρη μηχανών, κιβώτιο εργαλείων, απορροφητής κλονισμού, αυτόματο ακροφύσιο, κύλινδρος, βαλβίδα
Dental& ιατρικό οδοντικά εργαλεία, ιατρικά εργαλεία, εγχυτήρας, εργαλεία χειρουργικών επεμβάσεων, dropper, εμπορευματοκιβώτιο γυαλιού
Ζωγραφική Plating& γυαλίζοντας μέρη, κόπτης SUS, επιτραπέζιο σκεύος, επίστρωση
Βιομηχανία τροφίμων Δίσκος φούρνων, λέβητας, μπουκάλια, ΚΑΠ μπουκαλιών, φίλτρα
Κατασκευαστής ρολογιών Optical& οπτικός φακός, eyeglass, sunglass, μέταλλο, χρυσός, κόσμημα, διαμάντι, ζώνη ρολογιών, κάλυψη ρολογιών, χέρι ρολογιών
κλωστοϋφαντουργικό προϊόν spinneret πιάτο, λαστιχένια μέρη, πλαστικές φόρμες, παιχνίδι
άλλοι σφραγίδα, πτερύγιο, νομίσματα, αγγειοπλαστική, τραπεζική κάρτα, IGBT

 

Το AGsonic κάνει τις ξεπλένοντας δεξαμενές και τις ξηρότερες δεξαμενές στο στεγνωτήρα μετά από να ξεπλύνει, όπως για την ικανότητα δεξαμενών 50L, 100L, 150L, 200L ή ακόμα και τη μεγαλύτερη δεξαμενή. Οι πολυ δεξαμενές με τις διαφορετικές λειτουργίες από κάθε μονάδα λειτουργούν μαζί στη μέγιστη αποδοτικότητα καθαρισμού προσέγγισης.

Πάρτε τον υπερηχητικό καθαριστή 3 δεξαμενών για παράδειγμα:

1$η υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή

2$α ξεπλένοντας δεξαμενή μετά από να ξεπλύνει (ή προσθέστε μια δεύτερη ξεπλένοντας δεξαμενή για το λεπτομερές ξέπλυμα)

3$η ξηρότερη δεξαμενή

 

Η προδιαγραφή απαριθμεί ως εξής:

1$η υπερηχητική δεξαμενή: εγκατεστημένος με τους υπερηχητικούς καθαρίζοντας μετατροπείς για να λειτουργήσει τη διαδικασία καθαρισμού από την υπερηχητική δόνηση μετατροπέων.

2$α ξεπλένοντας δεξαμενή: Έχει το α συνεχίζει τον ανεφοδιασμό του νερού με την παροχή του νερού από το κατώτατο σημείο, και τη βρώμικη υγρή ροή μακρυά από την επιφάνεια του υγρού.

 

Λεπτομέρειες προδιαγραφών:

 

Πρότυπο Τ-2048G Τ-2072G Τ-2144G
Υπερηχητική διάσταση δεξαμενών (χιλ.) 550X400X350 600X500X450 1000X600X600
Διάσταση δεξαμενών ξεπλύματος (χιλ.) 550X400X350 600X500X450 1000X600X600
Μέγιστη ικανότητα 77L/tank 135L/tank 175L/tank
Περίπτωση κατασκευής SUS304 (να λάμψει καθρεφτών εικόνα διαθέσιμη)
Δεξαμενή Construnction SUS304
Αριθμός μετατροπέων 48pcs 72pcs 144pcs
Υπερηχητική δύναμη (μέγιστο) 2400W 3600W 7200W
Υπερηχητική συχνότητα 40kHz 40kHz 40kHz
Σειρά θερμοκρασίας 20~80C διευθετήσιμος    
Δύναμη θέρμανσης 6KW 12KW 24KW
Χρονόμετρο 1~99h 1~99h 1~99h
Αγωγός 3/4» βαλβίδα    
Καπάκι & καλάθι Διαθέσιμος, υλικό: SUS304    
Τάση δεξαμενών καθαρισμού 3phase AC220V/AC380V    
Τάση γεννητριών AC110V/1phase 220V    
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Με τη διπλή δεξαμενή για τον καθαρισμό και το ξέπλυμα.
Με το σύστημα διήθησης
Κάστορες πολυ-κατεύθυνσης με το φρένο
εξουσιοδότηση 1 έτους

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

  1. Διευθετήσιμη υπερηχητική δύναμη
  2. Αρχικός μετατροπέας τύπων BLT
  3. διπλή συχνότητα 40 και 120khz για τα διαφορετικά καθαρίζοντας στοιχεία, gentel αλλά ισχυρός
  4. Δεξαμενή SUS304/316L
  5. Προσαρμόσιμος για τη συνεχή λειτουργία
  6. Διευθετήσιμος θερμο ελεγκτής

FAQ: 

Q - Πόσο στενά θα έπρεπε τα μέρη να είναι στην ηχιτική πηγή;

Το βέλτιστο διάστημα για να ελαχιστοποιήσει τη ζημία μερών επρόκειτο να κρατήσει το καλάθι δύο ίντσες μακρυά από την ακτινοβολώντας επιφάνεια και μια ίντσα από τον αέρα για να ποτίσει τη διεπαφή

Q - Είναι ο υπερηχητικός καθαρισμός αποτελεσματικός για τις τυφλές τρύπες και τις κορυφές των μερών;

Εφ' όσον μπορεί το υγρό στο λουτρό να βρεί τον τρόπο του στις τυφλές τρύπες έπειτα ultrasonics μπορεί και λειτουργεί στις τυφλές τρύπες και πάνω από τα μέρη.

Q - Ποια επίδραση η αναταραχή ή το turbulation ασκεί στην αποτελεσματικότητα του υπερηχητικού καθαρισμού;

Προκειμένου να απαντηθεί αυτή η ερώτηση σωστά, είναι απαραίτητο να διαφοροποιήσει μεταξύ της αναταραχής και του turbulation. Στον καθαρισμό, η αναταραχή ορίζεται ως κινώντας τα μέρη που καθαρίζονται πάνω-κάτω ή την πλευρά στην πλευρά κίνηση ενώ βυθίζεται στο καθαρίζοντας λουτρό. Το Turbulation αναφέρεται στη σχετική μετακίνηση του υγρού σε ένα ειδάλλως στατικό υγρό λουτρό όπως δημιουργείται από τους υποβρύχιους ψεκασμούς (eductors), τις επιστροφές διήθησης, και άλλες ενέργειες. Και η αναταραχή και το turbulation μπορούν να είναι ευεργετικές στον καθαρισμό βύθισης χωρίς τη χρήση ultrasonics. Κατά χρησιμοποίηση ultrasonics, την αναταραχή ενισχύει συνήθως τον καθαρισμό με να σκουπίσει μακριά τους μολυσματικούς παράγοντες που απελευθερώνονται αρχικά από τη δράση της υπερηχητικών δημιουργίας κοιλότητας και της κατάρρευσης. Το Turbulation, αφ' ετέρου, είναι συνήθως καταστρεπτικό στον υπερηχητικό καθαρισμό. Μια δράση κουράς μέσα στο υγρό ενοχλεί τον υπερηχητικό τομέα με αυτόν τον τρόπο που μειώνει την υπερηχητική επίδραση.

Πολυ υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή συχνότητας με τον ξηρό υπερηχητικό καθαριστή πλυντηρίων μερών ξεβγαλμάτων πλυσίματος 0

Πολυ υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή συχνότητας με τον ξηρό υπερηχητικό καθαριστή πλυντηρίων μερών ξεβγαλμάτων πλυσίματος 1

Στοιχεία επικοινωνίας
AGsonic

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885